Er zijn verschillende vervoersmiddelen om mee op wintersport naar Oostenrijk te gaan en elk heeft zo z’n voordelen. De meeste wintersporters verkiezen de auto vanwege de vrijheid. Wie met de bus of trein reist, hoeft zich echter nergens zorgen over te maken. Je stapt in en na een nachtelijke reis sta je op de plaats van bestemming in Oostenrijk. Het vliegtuig is ideaal voor een wintersportweekend, binnen enkele uurtjes na vertrek sta je al op de ski’s. Hieronder volgt een overzicht van de manieren om je wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken en de mogelijke aanbieders van dit type vervoer.

Reizen per bus

Bus Busreizen richting de wintersport in Oostenrijk worden vaak aangeboden in combinatie met een complete reis. Nadat de bus verschillende opstapplaatsen in Nederland is langs gegaan, reis je door richting de Alpen. Onderweg kijk je een film en met een beetje geluk kun je 's nachts lekker slapen op je royal class stoel. Touringcars beschikken tegenwoordig over voldoende comfort om je uitgerust op de plaats van bestemming af te zetten.

Naar Vanaf Maatschappij
Oostenrijk NL: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerlen, Maastricht, Utrecht. BE: Gent, Antwerpen, Brussel, Luik. Winterliner

Reizen per trein

Trein Terwijl de ski trein verder dendert richting Oostenrijk ben jij verzonken in een diepe slaap. Wintersporttreinen rijden vaak ’s nachts waardoor je geen kostbare tijd op de piste mist. Je kunt natuurlijk ook de gezelligheid van de bar opzoeken om alvast in de après-ski stemming te komen. De trein is een voordelige manier om comfortabel en makkelijk af te reizen richting je wintersportbestemming in Oostenrijk.

Naar Vanaf Maatschappij
Oostenrijk Elk station in Nederland & België NS International

Reizen per vliegtuig

Vliegtuig De snelste manier om je wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken is per vliegtuig. Vanaf meerderde luchthavens in Nederland vertrekken vluchten richting Oostenrijk. Wie ’s morgens in het vliegtuig stapt, staat vroeg in de middag al op de ski’s. De vlucht naar de Alpen duurt slechts 1 tot 1,5 uur. Na de landing bereik je je bestemming eenvoudig per transferservice, huurauto of openbaar vervoer.

Naar Vanaf Maatschappij
Oostenrijk
Innsbruck Amsterdam, Rotterdam, Groningen Transavia
Salzburg Amsterdam, Rotterdam, Groningen Transavia
Wenen Amsterdam, Rotterdam KLM

Reizen per 9-persoons huurbusje

9-persoons busje Als je met een groep vrienden of familie op wintersport gaat is een busje huren een ideale oplossing. Je kunt van chauffeur wisselen onderweg en er is plek genoeg voor de bagage. Met een 9-persoonsbusje ben je flexibel en heb je ook ter plaatse meteen vervoer. Bovendien is de prijs per persoon is gunstig. De busjes kun je door heel Nederland huren, dus er is altijd een verhuurbedrijf in de buurt. Meer informatie over het huren van een 9-persoons busje >>

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen