Overzicht Snowplaza Specials

Op deze pagina vind je de diverse specials van Snowplaza. Bepaalde skigebieden en skidorpen worden nog eens extra uitgelicht. Een special brengt je volledig op de hoogte van de mogelijkheden in een bepaalde bestemming. Is de omgeving familievriendelijk? Is de plaats ook geschikt voor langlaufers en wandelaars?

Alle highlights van de bestemming worden onder de loep genomen zodat je op de hoogte bent van de ins en outs. De belangrijkste punten worden op een rijtje gezet zodat je direct ziet met wat voor soort bestemming je te maken hebt. Vanzelfsprekend verlangen ervaren skiërs naar andere voorzieningen dan beginners. Een special geeft een goed overzicht van de plaats in kwestie.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

SkiWelt introDe meermaals onderscheiden SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental behoort tot de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Een wereld die met haar spectaculaire bergen, modernste liften, originele hutten en brede pistes fascineert. In de plaatsen in de regio, op de hutten en in de kleinste dorpjes direct bij het skigebied beleef je de typische Tiroolse gezelligheid en stedelijk flair vind je in het nabijgelegen Kufstein.
Ga naar de special over SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Volop verse sneeuw: aanbiedingen

Special SneeuwHet wintersportseizoen is nu echt begonnen! Overal zijn de pistes geopend en tijdens deze periode geniet je van heerlijke sneeuw. In januari valt er veel verse sneeuw en zijn de omstandigheden om te skiën ideaal. Van drukte is geen sprake aangezien de kerstvakantie net achter de rug is en het voorjaar nog niet in zicht is. De perfecte tijd voor wintersporters die willen genieten van pistes in topconditie!
Bekijk de voordelige aanbiedingen

CHILL of THRILL in Zwitserland?

Ben je #inLOVEwithSWITZERLAND?#inLOVEwithSWITZERLAND omdat je er alles kunt doen. Of gewoon niets. Ontdek de veelzijdigheid van de Zwitserse winter en stap in je zeer persoonlijke winteravontuur: ongerepte hellingen, perfect voorbereide pistes en knisterend open haardvuur. In de Zwitserse winter beleeft u actie en ontspanning tegelijk – hier komen uw winterdromen uit.
Ga naar de special over Zwitserland

Ontdek de bergwinter van Tirol

Special TirolTirol is een paradijs voor iedere wintersporter. Skiërs, snowboarders, wandelaars, langlaufers, iedereen vindt hier uitstekende voorwaarden. De sneeuwzekere skigebieden in het hart van de Alpen beschikken over pistes die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Voor kinderen zijn er in Tirol kinderlanden waar zij spelenderwijs kunnen leren skiën. Freestylers vertonen hun kunsten in de snowparks terwijl freeriders de diepe sneeuw in duiken om off-piste afdalingen te maken.
Ga naar de special over de bergwinter van Tirol

Karinthië: voor levensgenieters!

KarinthiëKarinthië is de meest zuidelijke regio van Oostenrijk en heeft in de winter de meeste zonuren van het land. Het landschap is gevarieerd en wordt gedomineerd door hoge bergtoppen in combinatie met lage vlaktes en uitgestrekte meren. Door het gevarieerde landschap voelt iedere wintersport zich in het veelzijdige Karinthië thuis.
Lees meer over wintersport in Karinthië

Wintersport in St. Johann in Tirol

St. Johann in TirolSkiën, langlaufen en plezier tot diep in het voorjaar - Vrijwel geen enkele andere regio is zo verbonden met de wintersport als de Kitzbüheler Alpen. Alsof de toppen met suiker zijn bestrooid, zo glinsteren ze hoog boven de dorpen St. Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf en Erpfendorf, die grenzeloos sneeuw- en skiplezier bieden. Een moderne wintersportregio met traditionele waarden voor sportliefhebbers en levensgenieters.
Ga naar de special over wintersport in St. Johann in Tirol

Ontdek 6 skigebieden in Vorarlberg

VorarlbergDe kleinste en meest westelijke deelstaat van Oostenrijk ligt tussen de Bodensee en de Arlberg. Vorarlberg staat bekend om zijn veelzijdige natuur- en cultuurlandschappen en de bijzondere mix tussen oude en moderne architectuur. In de regio zijn tal van veelzijdige bestemmingen te vinden voor een zorgeloze wintersport. In deze special worden 6 wintersportgebieden in Vorarlberg onder de loep genomen. Ga naar de special over wintersport in Vorarlberg

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen