Wintersport in Jasper National Park, Canada

Wintersport in Jasper National Park, CanadaEen wintersportvakantie naar Canada. Dat klinkt als een droom, toch? Het begrip ‘wintersport’ krijgt een compleet nieuwe betekenis na een bezoek aan Jasper National Park midden in de Canadese Rocky Mountains. Alleen al de kwaliteit van de droge poedersneeuw is een reden om de oceaan over te steken! Jasper heeft echter meer te bieden, waardoor een skivakantie al snel verandert in de ultieme winterbelevenis! Het charmante en authentieke Jasper is de perfecte uitvalsbasis voor winterse avonturen in de bergen.
Ga naar de special over Jasper National Park in Canada >

Wintersportavontuur in skimekka Ischgl

Wereldsterren, entertainment en unieke ski-activiteiten maken Ischgl een wintersportbestemming van topkwaliteit. Met ruim 238 pistekilometers behoort de Silvretta Arena tot één van de grootste skigebieden van Tirol. Blauwe, rode en zwarte pistes wisselen elkaar af en daarmee biedt het skigebied voor ieder wat wils. Of je nou kiest voor een rustige afdaling met het hele gezin, of een spannend freeride avontuur met je vrienden. In skimekka Ischgl vind je het allemaal.
Ga naar de special over Ischgl >

Wintersport met de hele familie in Tirol

Special TirolTirol is een paradijs voor ieder type wintersporter. Skiërs, snowboarders, wandelaars en langlaufers van ieder niveau vinden hier de beste ingrediënten voor een vakantie in de sneeuw. De sneeuwzekere skigebieden hebben voor ieder type wintersporter wel iets te bieden. Tirol is niet alleen een leuke bestemming voor stellen of vriendengroepen, maar ook voor families met kinderen. De vele skiregio’s in Tirol bieden tal van faciliteiten voor kinderen en hun ouders.
Ga naar de special over een familiewintersport in Tirol >

CHILL of THRILL in Zwitserland?

Ben je #inLOVEwithSWITZERLAND?#inLOVEwithSWITZERLAND omdat je er alles kunt doen. Of gewoon niets. Ontdek de veelzijdigheid van de Zwitserse winter en stap in je zeer persoonlijke winteravontuur: ongerepte hellingen, perfect voorbereide pistes en knisterend open haardvuur. In de Zwitserse winter beleeft u actie en ontspanning tegelijk – hier komen uw winterdromen uit.
Ga naar de special over Zwitserland >

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

SkiWelt introDe meermaals onderscheiden SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental behoort tot de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Een wereld die met haar spectaculaire bergen, modernste liften, originele hutten en brede pistes fascineert. In de plaatsen in de regio, op de hutten en in de kleinste dorpjes direct bij het skigebied beleef je de typische Tiroolse gezelligheid en stedelijk flair vind je in het nabijgelegen Kufstein.
Ga naar de special over SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental >

Ontdek 6 skigebieden in Vorarlberg

VorarlbergDe kleinste en meest westelijke deelstaat van Oostenrijk ligt tussen de Bodensee en de Arlberg. Vorarlberg staat bekend om zijn veelzijdige natuur- en cultuurlandschappen en de bijzondere mix tussen oude en moderne architectuur. In de regio zijn tal van veelzijdige bestemmingen te vinden voor een zorgeloze wintersport. In deze special worden 6 wintersportgebieden in Vorarlberg onder de loep genomen. Ga naar de special over wintersport in Vorarlberg >

Karinthië: voor levensgenieters!

KarinthiëKarinthië is de meest zuidelijke regio van Oostenrijk en heeft in de winter de meeste zonuren van het land. Het landschap is gevarieerd en wordt gedomineerd door hoge bergtoppen in combinatie met lage vlaktes en uitgestrekte meren. Door het gevarieerde landschap voelt iedere wintersport zich in het veelzijdige Karinthië thuis.
Lees meer over wintersport in Karinthië >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen