Skip to navigation Skip to main content

Tomorrowland Winter 2024: grootste festival in de Alpen

Tomorrowland Winter
© Tomorrowland Winter/FilleRoelantsPhotography

Tomorrowland Winter 2024 staat weer op de planning! Tomorrowland is afkomstig uit België, ooit in 2005 opgestart en inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste festivals ter wereld. Ook aankomend skiseizoen zal het grote festival weer plaatsvinden. Van 16 t/m 23 maart 2024 strijkt het event neer in L'Alpe d'Huez en worden de Franse Alpen weer op z'n kop gezet! Meer weten over Tomorrowland Winter 2024? Je leest het in dit artikel.

Tomorrowland Winter 2024: het grootste festival in de Alpen

Wat kun je verwachten van zo'n spektakel in de Alpen? Het antwoord is simpel: skiën in combinatie met de beste feesten. De beste dj's ter wereld laten hun hits door het Franse berglandschap galmen, om jou een onvergetelijke tijd te laten beleven. Duizenden mensen komen naar Tomorrowland Winter. Ook aankomend jaar zal het grote festival weer plaatsvinden en het belooft wederom een waar spektakel te worden. Tomorrowland Winter 2024 vindt plaats in het zonnige skigebied L'Alpe d'Huez. Heerlijk skiën en vooral lekker feesten wordt hier op een meesterlijke manier gecombineerd. Tickets zijn snel uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Zo ziet Tomorrowland Winter 2024 eruit

Van 16 tot en met 23 maart 2024 staat L'Alpe d’Huez in het teken van Tomorrowland Winter. Ben je dol op wintersport én feesten op de lekkerste muziek? Dan is de wintereditie van Tomorrowland zonder twijfel iets voor jou. De dag kun je beginnen op de pistes van L'Alpe d'Huez. Met ruim 250 km aan afdalingen is tijdens een normale wintersportweek al geen sprake, maar tijdens het event helemaal niet. Er zijn diverse stages waar je van de beste hits kunt genieten. Bovendien zijn er genoeg plekken voor een hapje en een drankje. Om 12.00 uur klinken de eerste hits en om 00.00 uur is het tijd voor het laatste nummer. De line-up van dj's is nog niet bekend, maar kijkend naar de afgelopen jaren word je zeker niet teleurgesteld. De grootste artiesten verzamelen zich voor Tomorrowland Winter 2024! Bekijk hieronder de aftermovie van 2023.

Waar en wanneer tickets bestellen voor Tomorrowland Winter 2024?

Je kunt via de officiële website van Tomorrowland Winter festivaltickets bestellen. Bij de prijs is ook een accommodatie en de skipas inbegrepen. De tickets gaan eind september in de verkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Tip: het is handig om voor het bestellen van je tickets alvast een persoonlijk account op de website van Tomorrowland aan te maken. Dit scheelt je tijd en zo voorkom je dat je in een lange wachtrij moet staan. 

Regel je verblijf

Of je nu met een grote groep vrienden gaat of met een kleiner gezelschap, verblijven in een chalet tijdens je wintersport in L'Alpe d'Huez voor Tomorrowland Winter 2024 is een grote aanrader. Eén en al gezelligheid en op en top luxe en comfort van een eigen, stijlvolle accommodatie. Je verblijft al in L'Alpe d'Huez vanaf € 275,- euro per persoon!

Wintersport in L'Alpe d'Huez 

L'Alpe d'Huez-Le Grand Domaine is een populaire skibestemming in de Franse Alpen. Het skigebied boven het dorp ligt tussen de 1125 en 3310 meter hoogte, waardoor sneeuwzekerheid geen onderwerp van gesprek is. In totaal heb je zeker 250 km aan pistes tot je beschikking, die uit zowel groene, blauwe, rode en zwarte pistes bestaan. L'Alpe d'Huez wordt ook wel 'het eiland in de zon' genoemd. Dit vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het zuiden. Het ideale gebied om te skiën in goede sneeuw met een heerlijke zon op je bol!

Winter Esmee

Over Esmée

Zet Esmée op ski's en ze wordt het vrolijkste meisje op aarde. Tegenwoordig verruilt ze soms haar latten voor een snowboard. Iets meer uitdaging, maar ook daar wordt ze gelukkig van. Ze kan gewoon geen genoeg van wintersport krijgen!