Skip to navigation Skip to main content
Snowplaza Awards 2024

Snowplaza Awards 2024: stem op je favorieten!

De Snowplaza Awards zijn afgelopen. Stemmen is niet meer mogelijk. De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt.

Daar zijn ze weer: de Snowplaza Awards! In 2024 gaan we wederom op zoek naar de favorieten van Nederland en België. Dit keer kan er gestemd worden op zes verschillende categorieën. Wat is jouw favoriete skigebied, favoriete skidorp, favoriete familiebestemming en favoriete après-ski bar? Waar boek je graag je skivakantie en in welke skishop koop jij het liefst al je skimateriaal? Door te stemmen op de Snowplaza Awards 2024 én je in te schrijven voor de nieuwsbrief, maak je kans op mooie prijzen. Waaronder een 6-daagse skipas in een skigebied naar keuze (seizoen 24/25).

Snowplaza Awards 2024

Wintersport behoort absoluut tot de mooiste vakantie van het jaar. Of je nu gaat met het gezin, met de hele familie, met je partner of met een groep vrienden: mooie herinneringen maak je absoluut. ’s Morgens gezellig samen ontbijten, daarna lekker de piste op, tussendoor een warme choco of uitgebreide lunch in een berghut en na afloop gezellig de après-ski in, ontspannen in de wellness, rodelen of iets anders doen. Hoog tijd om de zoektocht naar de favorieten van Nederland en België weer te hervatten! Vorig jaar gingen we op zoek naar de favorieten in drie verschillende categorieën, dit jaar hebben we er drie categorieën aan toegevoegd. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie favoriete skigebied, favoriete skidorp, favoriete familiebestemming, favoriete après-ski bar, favoriete reisorganisatie én favoriete skishop. Stemmen kan tot dinsdag 30 april 2024. Daarna worden de stemmen geteld en de winnaars bekendgemaakt.

Categorieën Snowplaza Awards 2024

Wintersport in Samnaun

Beste skigebied 2024

Wat is jouw favoriete skigebied? Waar ga je het liefst naartoe op wintersport? Waar zijn volgens jou de pistes het best geprepareerd, de faciliteiten het best en de berghutten het gezelligst? Kortom, welk skigebied verdient een Snowplaza Award? Breng je stem uit en wie weet staat jouw favoriet straks wel op nummer één!

Kinderen met skileraar de lift in

Beste familiebestemming 2024

Wintersport is een echte familie- of gezinsvakantie. Heerlijk samen genieten van de sneeuw, pistes, gezelligheid en vele leuke activiteiten. Hoe oud je ook bent! Wat is volgens jou het beste skigebied voor families? Waar zijn kinderen van alle leeftijden, ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s aan het juiste adres?

Proost après-ski

Beste après-ski bar 2024

Voor veel wintersporters is de skivakantie niet compleet zonder après-ski. Na afloop van de skidag gezellig samen ergens iets drinken, veel lol beleven en lekker meezingen met après-ski hits. In welke après-ski bar kan dit volgens jou het best? Waar zijn de drankjes, sfeer en muziek altijd goed? Wat is jouw favoriete après-ski bar?

Favoriete skidorp

Favoriete skidorp 2024

Skidorpen zijn er in allerlei soorten en maten. Van klein en knus tot groots en modern. De een voelt zich thuis in een gemoedelijke skibestemming waar rust overheerst, terwijl de ander de voorkeur geeft aan levendig en bruisend. Wat is jouw favoriete skidorp? Waar kun je elke winter wel vakantievieren?

Accommodatie boeken wintersport

Favoriete reisorganisatie 2024

Een wintersport kun je boeken op verschillende manieren. Direct bij de verhuurder van de accommodatie, maar ook via een reisbureau of op de website van een reisorganisatie. Voor de een geeft de prijs de doorslag, voor de ander zijn positieve ervaringen uit het verleden de doorslag. Waar boek jij het liefst?

Nieuwe ski's kopen

Favoriete skishop 2024

Om fijn te kunnen skiën of snowboarden heb je van alles nodig. Een goede ski-jas, een skibroek, goggles, een helm, ski's, een snowboard... En ga zo maar door! Waar koop jij het liefst al je skimateriaal? Heb je een favoriete skishop waar je altijd als eerst naar binnenstapt als je iets nieuws nodig hebt?

Maak kans op mooie prijzen

Met jouw stem maakt je favoriete skigebied, favoriete familiebestemming, favoriete skidorp, favoriete skishop, favoriete reisorganisatie en/of favoriete après-ski bar niet alleen kans om in de prijzen te vallen, maar jij ook. Door te stemmen én je in te abonneren op de gratis nieuwsbrief van Snowplaza, maak je kans op:

  • Een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze (skiseizoen 2024/2025)
  • 20 skitickets voor SnowWorld

De winnaars van 2023

Ook in 2023 zijn we op zoek gegaan naar de favorieten van Nederland en België. Dit zijn de favorieten:

Bekijk hier alle winnaars ›