Tijdens de Snowplaza Awards zijn we opzoek naar jouw favorieten in 10 categorieën: beste skigebied, beste familie skigebied, beste après-ski skigebied, beste beginners skigebied, beste gevorderden skigebied, beste skishop, beste skihal, beste rollerbaan, beste reisorganisatie en beste après-skibar.

Van 1 september 2017 tot en met 20 maart 2018 kon er gestemd worden op de Snowplaza Awards 2018.
De uitslag kun je hier bekijken >

Beste skigebied 2018

Snowplaza Awards 2017 Beste skigebiedWat vind jij het beste skigebied in de Alpen? Waar bind jij het liefst je ski's of snowboard onder voor een week wintersport? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award voor 'Top-skigebied' verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen in het skigebied waarop jij hebt gestemd.

Bekijk de uitslag hier >

Beste familie skigebied 2018

Snowplaza Awards 2018 Beste Familie SkigebiedWat vind jij het beste familie skigebied? Waar ga jij het liefst met het hele gezin naartoe? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2018 voor beste familie skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen in het skigebied waarop jij hebt gestemd.

Bekijk de uitslag hier >

Beste après-ski skigebied 2018

Snowplaza Awards 2018 Beste apres-ski skigebiedWat vind jij het beste après-ski skigebied? Waar ga jij het liefst met je vrienden wintersporten? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2018 voor beste après-ski skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen in het het skigebied waarop jij hebt gestemd.

Bekijk de uitslag hier >

Beste beginners skigebied 2018

Wat vind jij het beste beginners skigebied? Welk skigebied heeft fijne makkelijke pistes? Waar kun je het beste leren skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2018 voor beginners skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen in het skigebied waarop jij hebt gestemd.

Bekijk de uitslag hier >

Beste gevorderden skigebied 2018

Wat vind jij het beste gevorderden skigebied? Welk skigebied heeft mooie pittige pistes? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2018 voor gevorderden skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen in het skigebied waarop jij hebt gestemd.

Bekijk de uitslag hier >

Beste skishop 2018

Snowplaza Award 2018 Beste SkishopWaar koop jij het liefst je nieuwe wintersportoutfit, skischoenen of ski’s? Online of in een winkel? Snowplaza wil graag weten wat volgens jou de beste skishop van Nederland is en zal deze winkel(s) belonen met een Snowplaza Award. Door te stemmen maak je kans op een skipas van maximaal 6 dagen.

Bekijk de uitslag hier >

Beste reisorganisatie 2018

Snowplaza Award Beste reisorganisatie 2017Hoe boek jij je wintersportvakantie? Rechtstreeks of via een reisorganisatie? Het boeken van een pakketreis kan een stuk voordeliger en bovendien erg gemakkelijk zijn. Snowplaza wil graag van jou weten wat jij de beste reisorganisatie van Nederland vindt. Doe mee en maak kans op een 6-daagse skipas!

Bekijk de uitslag hier >

Beste skihal 2018

Snowplaza Award beste skihal 2018Ga jij wel eens naar een indoor ski- of sneeuwhal om je wintersport skills een beetje bij te houden? Even lekker het wintersportgevoel krijgen in de kou en op echte sneeuw. Het kan op verschillende plekken in Nederland, Duitsland en België. Snowplaza is benieuwd wat jouw favoriete skihal is. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op een skipas van maximaal 6 dagen.

Bekijk de uitslag hier >

Beste rollerbaan 2018

Snowplaza Award Beste Rollerbaan 2018Veel Nederlanders leren skiën op een rollerbaan. Dankzij een rollerbaan krijg je de techniek van het skiën en snowboarden onder de knie, ook als er geen sneeuw ligt. Heb jij ook leren skiën of snowboarden op een rollerbaan? Of ga je elk jaar voor de skivakantie naar de rollerbaan om je geheugen op te frissen? Stem dan nu op jouw favoriete rollerbaan. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op een skipas van maximaal 6 dagen.

Bekijk de uitslag hier >

Beste après-skibar 2018

Snowplaza Awards 2018 Beste apres-skibarEven gezellig een biertje doen na een actieve dag op de piste of flink de beest uithangen tot laat in de avond. We kennen deze momenten allemaal (toch?). Waar ga jij het liefst aprè-skiën? Heb jij een favoriete berghut met een mooi terras? Of misschien een groot danscafé in het centrum? Doe mee en maak kans op een skipas van maximaal 6 dagen.

Bekijk de uitslag hier >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen