Wat vind jij het beste skigebied? Waar ga je het liefst skiën met de hele familie? En wat is de beste après-ski bar van de Alpen? Voor de Snowplaza Awards 2020 zijn we op zoek naar ‘de beste’ in 10 verschillende categorieën. Jij kunt de winnaar bepalen door te stemmen op al je favorieten. Hoe je dat doet? Kies een categorie uit het overzicht hieronder, ga naar de desbetreffende pagina en vul de gegevens in.

Help jouw favorieten aan een Snowplaza Award 2020. Op alle categorieën kun je maximaal één keer stemmen. Meedoen kan tot 1 april 2020. Daarna worden de stemmen geteld en maken we de uiteindelijke winnaars bekend op de website en op Facebook.

Win een skibril van SINNER

Onder iedereen die tussen 20 december 2019 en 1 april 2020 zijn of haar stem uitbrengt op de Snowplaza Awards, verloten we 10 SIN VALLEY skibrillen van SINNER ter waarde van € 99,99. Deze gave goggles is een must-have voor iedere wintersportliefhebber. De bril heeft twee magneetlenzen die je makkelijk kunt verwisselen, 100% UV-bescherming en een zacht, drie-laags hypoallergene schuim dat zorgt voor een optimale pasvorm en comfort. Let op: om kans te maken op zo'n gave skibril, mag je maximaal 1 keer per categorie je stem uitbrengen.

Beste skigebied

skigebied

Wat is volgens jou het beste skigebied van de Alpen? Waar ga jij het liefst iedere winter weer naartoe? Stem op het skigebied dat volgens jou de award voor ‘beste skigebied’ verdient. Stem hier >

 • Beste familie skigebied

  kinderen op skiles in een familie skigebied

  Welke bestemming is volgens jou perfect voor families? Waar voelen wintersporters van alle leeftijden zich thuis? Stem op het skigebied dat volgens jou de award voor beste familie skigebied verdient.

  Stem hier >

 • Beste gevorderden skigebied

  skiën op piste

  Waar vind je veel zwarte pistes? In welk skigebied kun je elke dag een andere uitdagende tocht skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou een award voor beste gevorderden skigebied verdient.

  Stem hier >

Beste beginners skigebied

blauwe piste

Welk skigebied heeft veel blauwe pistes en mooie oefenweides? Waar kun je het beste leren skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou de award voor beste beginners skigebied verdient. Stem hier >

 • Beste après-ski skigebied

  aperol spritz

  In welk skigebied ben je aan het juiste adres voor après-ski? Waar kun je feesten tot diep in de nacht? Stem op het skigebied dat volgens jou de award voor beste après-ski skigebied verdient.

  Stem hier >

 • Beste reisorganisatie

  chalet in de sneeuw

  Waar boek jij het liefst je wintersport? Bij welke reisorganisatie is de service het best en het boekingsproces het duidelijkst? Stem op de reisorganisatie die volgens jou een award verdient.

  Stem hier >

Beste skishop

skiwinkel met skikleding

Naar welke skishop ga jij het liefst als je nieuwe kleding of skimateriaal nodig hebt? Waar word je altijd goed geholpen? Stem op de skishop die jij het beste vindt van allemaal. Stem hier >

 • Beste skihal

  skihal

  Ga jij wel eens naar een indoor skihal in Nederland, België of Duitsland? Welke vind je het beste van allemaal? Stem op de skihal waarvan jij vindt dat die een Snowplaza Award verdient.

  Stem hier >

 • Beste rollerbaan

  skiën op een piste

  Veel mensen leren skiën op een indoor rollerbaan. Heb jij leren skiën op een rollerbaan? Of ga je erheen om je techniek op te frissen? Stem op de rollerbaan die volgens jou een award verdient.

  Stem hier >

Beste après-ski bar

apres ski bar

Waar drink jij het liefst een biertje (of meer) na het skiën? In welke après-ski bar is het altijd gezellig en kun je feesten tot diep in de nacht? Stem op de après-ski bar die jij de beste vindt van allemaal. Stem hier >