Skip to navigation Skip to main content
Piste SKi Juwel
© Spalder Media Group

Snowplaza Awards 2023: stem op je favorieten!

De Snowplaza Awards zijn afgelopen. Stemmen is niet meer mogelijk. Dit zijn de winnaars van 2023:

Bekijk hier alle winnaars ›

Daar zijn ze weer, terug van weggeweest: de Snowplaza Awards! In 2023 gaan we weer op zoek naar de favorieten van Nederland en België. Dit keer kan er gestemd worden op drie verschillende categorieën. Wat is jouw favoriete skigebied, favoriete familiebestemming en favoriete après-ski bar? Door te stemmen op de Snowplaza Awards 2023 maak je ook nog eens kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze!

Snowplaza Awards 2023

Na een paar hele gekke jaren kunnen we gelukkig weer genieten van wintersport zoals we dat gewend zijn. ’s Morgens gezellig samen ontbijten, daarna lekker de piste op, tussendoor een warme choco of uitgebreide lunch in een berghut en na afloop gezellig de après-ski in, ontspannen in de wellness, rodelen of iets anders doen. Hoog tijd om de zoektocht naar de favorieten van Nederland en België weer te hervatten! Dit keer zijn we op zoek naar jullie favoriete skigebied, favoriete familiebestemming en favoriete après-ski bar. Stemmen kan tot zondag 12 maart 2023. Daarna worden de stemmen geteld en de winnaars bekendgemaakt.

Wintersport in SkiWelt
© Spalder Media Group

Beste skigebied 2023

Wat is jouw favoriete skigebied? Waar ga je het liefst naartoe op wintersport? Waar zijn volgens jou de pistes het best geprepareerd, de faciliteiten het best en de berghutten het gezelligst? Kortom, welk skigebied verdient een Snowplaza Award? Breng je stem uit en wie weet staat jouw favoriet straks wel op nummer één!

Kind in de sneeuw in Altastenberg

Beste familiebestemming 2023

Wintersport is een echte familie- of gezinsvakantie. Heerlijk samen genieten van de sneeuw, pistes, gezelligheid en vele leuke activiteiten. Hoe oud je ook bent! Wat is volgens jou het beste skigebied voor families? Waar zijn kinderen van alle leeftijden, ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s aan het juiste adres?

Bier, wijn après-ski
© Spalder Media Group

Beste après-ski bar 2023

Voor veel wintersporters is de skivakantie niet compleet zonder après-ski. Na afloop van de skidag gezellig samen ergens iets drinken, veel lol beleven en lekker meezingen met après-ski hits. In welke après-ski bar kan dit volgens jou het best? Waar zijn de drankjes, sfeer en muziek altijd goed? Wat is jouw favoriete après-ski bar?

Win een 6-daagse skipas

Met jouw stem maakt je favoriete skigebied, favoriete familiebestemming en/of favoriete après-ski bar niet alleen kans om in de prijzen te vallen, maar jij ook. Door te stemmen maak je automatisch kans op een 6-daagse skipas voor een skigebied naar keuze (skiseizoen 2023/2024). Een extra reden om mee te doen dus!

Stem op de Snowplaza Awards 2023

Wat is jouw favoriete skigebied, favoriete familiebestemming en/of favoriete après-ski bar? Breng je stem uit! Heb je over één of twee van de drie geen oordeel? Geen probleem, geef dan alleen aan wat je favoriete skigebied is en laat de overige twee vakjes open.