Voor de Snowplaza Awards 2019 zijn wij op zoek naar het beste skigebied, de beste après-skibar, indoor skihal, wintersportwinkel en reisorganisatie. Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op! Er zijn namelijk nog 5 andere categorieën waarin we opzoek zijn naar 'de beste'. Bekijk de lijst hieronder en stem op jouw favorieten. Meedoen is simpel. Ga naar de categorie waarop jij wilt stemmen, maak je keuze en vul je gegevens in!

Help jouw favorieten aan een Snowplaza Award 2019. Uiteraard kun je in alle categorieën jouw stem uitbrengen (maximaal 1x per categorie). Je kunt meedoen tot en met 20 maart 2019. Daarna worden de stemmen geteld en maken we de winnaars bekend op onze Facebookpagina. Hieronder vind je de verschillende categorieën. Klik op de categorie om te stemmen. Succes!

Beste skigebied 2019

Wat vind jij het beste skigebied in de Alpen? Waar bind jij het liefst je ski's of snowboard onder voor een week wintersport? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award voor 'beste skigebied' verdient.

Stem hier op jouw favoriete skigebied >

Beste familie skigebied 2019

Beste familie skigebied 2019Wat vind jij het beste familie skigebied? Waar ga jij het liefst met het hele gezin naartoe? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2019 voor beste familie skigebied verdient.

Stem hier op jouw favoriete familie skigebied >

Beste après-ski skigebied 2019

Beste après-ski skigebied 2019Wat vind jij het beste après-ski skigebied? Waar ga jij het liefst met je vrienden wintersporten? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2019 voor beste après-ski skigebied verdient.

Stem hier op jouw favoriete après-ski skigebied >

Beste beginners skigebied 2019

Wat vind jij het beste beginners skigebied? Welk skigebied heeft fijne makkelijke pistes? Waar kun je het beste leren skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2019 voor beginners skigebied verdient.

Stem hier op jouw favoriete beginners skigebied >

Beste gevorderden skigebied 2019

Wat vind jij het beste gevorderden skigebied? Welk skigebied heeft mooie pittige pistes? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2019 voor gevorderden skigebied verdient.

Stem hier op jouw favoriete gevorderden skigebied >

Beste skishop 2019

Waar koop jij het liefst je nieuwe wintersportoutfit, skischoenen of ski’s? Online of in een winkel? Snowplaza wil graag weten wat volgens jou de beste skishop van Nederland is en zal deze winkel(s) belonen met een Snowplaza Award.

Stem hier op jouw favoriete skishop >

Beste reisorganisatie 2019

Beste reisorganisatie 2019Hoe boek jij je wintersportvakantie? Rechtstreeks of via een reisorganisatie? Het boeken van een pakketreis kan een stuk voordeliger en bovendien erg gemakkelijk zijn. Snowplaza wil graag van jou weten wat jij de beste reisorganisatie van Nederland vindt.

Stem hier op jouw favoriete reisorganisatie >

Beste skihal 2019

Beste skihal 2019Ga jij wel eens naar een indoor ski- of sneeuwhal om je wintersport skills een beetje bij te houden? Even lekker het wintersportgevoel krijgen in de kou en op echte sneeuw. Het kan op verschillende plekken in Nederland, Duitsland en België. Snowplaza is benieuwd wat jouw favoriete skihal is.

Stem hier op jouw favoriete skihal >

Beste rollerbaan 2019

Beste rollerbaan 2019Veel Nederlanders leren skiën op een rollerbaan. Dankzij een rollerbaan krijg je de techniek van het skiën en snowboarden onder de knie, ook als er geen sneeuw ligt. Heb jij ook leren skiën of snowboarden op een rollerbaan? Of ga je elk jaar voor de skivakantie naar de rollerbaan om je geheugen op te frissen? Stem dan nu op jouw favoriete rollerbaan.

Stem hier op jouw favoriete rollerbaan >

Beste après-skibar 2019

Beste après-skibar 2019Even gezellig een biertje doen na een actieve dag op de piste of flink de beest uithangen tot laat in de avond. We kennen deze momenten allemaal (toch?). Waar ga jij het liefst aprè-skiën? Heb jij een favoriete berghut met een mooi terras? Of misschien een groot danscafé in het centrum?

Stem hier op jouw favoriete après-skibar >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen