Snowplaza zoekt voor de Snowplaza Awards 2017 het beste skigebied, de beste wintersportwinkel, skihal en reisorganisatie. Maar, hier houdt het nog niet op! Dit jaar gaan we opzoek naar 'de beste' in nog 5 andere categorieën. Houd deze pagina de komende weken goed in de gaten. Stem op jouw favorieten en maak kans op één van de 5 skipassen (max 6 dagen) voor winterseizoen 17/18. Meedoen is simpel. Ga naar de categorie waarin jij wilt stemmen, maak je keuze, vul je gegevens in en win!

Help jouw favoriete skishop, skihal, reisorganisatie of skigebied aan een Snowplaza Award 2017. Uiteraard kun je in alle categorieën stemmen (maximaal 1x per categorie). Je kunt meedoen tot en met 20 maart 2017, daarna worden de winnaars bekend gemaakt. Hieronder vind je de verschillende categorieën. Klik op de categorie om te stemmen. Succes!

Beste skigebied 2017

Snowplaza Awards 2017 Beste skigebiedWat vind jij het beste skigebied in de Alpen? Waar bind jij het liefst je ski's of snowboard onder voor een week wintersport? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award voor 'Top-skigebied' verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas voor het door jou gekozen skigebied voor maximaal 6 dagen.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete skigebied >

Beste familie skigebied 2017

Snowplaza Awards 2017 Beste Familie SkigebiedWat vind jij het beste familie skigebied? Waar ga jij het liefst met het hele gezin naartoe? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2017 voor beste familie skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas voor het door jou gekozen skigebied voor maximaal 6 dagen.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete familie skigebied >

Beste après-ski skigebied 2017

Snowplaza Awards 2017 Beste apres-ski skigebiedWat vind jij het beste après-ski skigebied? Waar ga jij het liefst met je vrienden wintersporten? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2017 voor beste après-ski skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas voor het door jou gekozen skigebied voor maximaal 6 dagen.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete après-ski skigebied >

Beste beginners skigebied 2017

Wat vind jij het beste beginners skigebied? Welk skigebied heeft fijne makkelijke pistes? Waar kun je het beste leren skiën? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2017 voor beginners skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas voor het door jou gekozen skigebied voor maximaal 6 dagen.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete beginners skigebied >

Beste gevorderden skigebied 2017

Wat vind jij het beste gevorderden skigebied? Welk skigebied heeft mooie pittige pistes? Stem op het skigebied dat volgens jou absoluut de Snowplaza Award 2017 voor beginners skigebied verdient. Daarnaast maak je kans op een skipas voor het door jou gekozen skigebied voor maximaal 6 dagen.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete gevorderden skigebied >

Beste skishop 2017

Snowplaza Awards 2017 Beste skishopWaar koop jij het liefst je nieuwe wintersport outfit, skischoenen of ski’s? Online of in een winkel? Snowplaza wil graag weten wat volgens jou de beste skishop van Nederland is en zal de winkel(s) belonen met een Snowplaza Award. Door te stemmen maak jij tevens kans op een skipas voor maximaal 6 dagen in een skigebied naar keuze.

Klik hier en stem nu op jouw favoriete skihal >

Beste reisorganisatie 2017

Snowplaza Award Beste reisorganisatie 2017Hoe boek jij je wintersportvakantie? Rechtstreeks of via een reisorganisatie? Het boeken van een pakketreis kan een stuk voordeliger en bovendien erg gemakkelijk zijn. Snowplaza wil graag van jou horen wat jij de beste reisorganisatie van Nederland vindt. Doe mee en maak kans op een 6-daagse skipas.

Stem nu op jouw favoriete reisorganisatie >

Beste skihal 2017

Snowplaza Award beste skihal 2017Ga jij wel eens naar een indoor skihal of sneeuwhal om je wintersport skills een beetje bij te houden? Even lekker het wintersportgevoel krijgen in de kou en op echte sneeuw. Het kan op verschillende plekken in Nederland, Duitsland en België. Snowplaza is benieuwd welke skihal jij het beste vindt en een Snowplaza Award verdient.

Stem nu op jouw favoriete skihal >

Beste rollerbaan 2017

Snowplaza Award Beste Rollerbaan 2017Veel Nederlanders leren skiën op een rollerbaan. Dankzij een rollerbaan krijg je de techniek van het skiën en snowboarden onder de knie, ook als er geen sneeuw ligt. Heb jij ook leren skiën of snowboarden op een rollerbaan? Of ga je elk jaar voor de skivakantie naar de rollerbaan om je geheugen op te frissen?

Klik hier en stem nu op jouw favoriete rollerbaan >

Beste après-skibar 2017

Even gezellig een biertje doen na een actieve dag op de piste of flink de beest uithangen tot laat in de avond. We kennen deze momenten allemaal (toch?). Maar, waar ga jij het liefst aprè-skiën? Heb jij een favoriete berghut met een mooi terras? Of misschien een groot danscafé in het centrum? Doe mee en maak kans op een 6-daagse skipas.

Klik hier en stem nu op jouw favoriet après-skibar 2017 >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen