Skip to navigation Skip to main content

Einde skiseizoen: profiteer van hoge kortingen op ski's en skikleding

Groep Snowplaza in de sneeuw

En toen was Pasen alweer voorbij... In sommige skigebieden kun je nog een paar dagen skiën, maar dan is skiseizoen 2022/2023 toch echt voorbij. Super balen, al loont het wel om de winter nog niet helemaal af te schrijven. Skiwinkels stunten tegen het einde van het skiseizoen met hoge kortingen op ski's, snowboards, skikleding en ander wintersportmateriaal. De komende maanden zul je daar weinig gebruik van maken, voor komende winter is het handig om alles alvast (tegen een aantrekkelijke prijs) op orde te hebben.

Dus, droom je al tijden van eigen ski's? Ben je je huidige ski-jas helemaal zat? In dit artikel hebben we een aantal leuke aanbiedingen voor je verzameld. Misschien zit er wel iets voor je tussen!

Ski's met meer dan 100 euro korting

Als je eenmaal goed kunt skiën en beginner-af bent, is het hebben van je eigen ski's ontzettend fijn. Elk seizoen bespaar je jezelf weer een hoop tijd bij de skiverhuur en in combinatie met eigen skischoenen, is het een kwestie van onderklikken en gaan. Klein nadeel is de uitgave. Laten we eerlijk zijn, ski's kopen is niet goedkoop! Wil je niet de hoofdprijs betalen, dan loont het om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zeker aan het begin en einde van het skiseizoen profiteer je van hoge kortingen. Nu bijvoorbeeld bij DAKA, waar je profiteert van ruim € 150,- korting! Tips voor het kopen van nieuwe ski's ›

Nieuwe ski's kopen met korting
Ski jij komende winter op je nieuwe ski's naar beneden?

Korting op skikleding bij Decathlon en DAKA

Bij Decathlon kun je ook met een kleinere portemonnee terecht voor skikleding- en materiaal. De winkelketen heeft naast het eigen merk 'Wedze' ook nog een aantal andere bekende skimerken als Burton en Falke in het assortiment. Als je filtert op 'laatste kans', kom je een aantal leuke deals tegen! Vergeet ook het assortiment van DAKA niet te bekijken. Heel veel bekende skimerken zijn nu in de sale.

Nieuwe ski outfit op piste

Snowboards in de sale: ruim € 100,- korting

Daal jij liever op één plank van de berg af? Ook het hebben van een eigen snowboard heeft voordelen. Dezelfde als die van het hebben van eigen ski's eigenlijk! Ook voor een nieuw snowboard ben je bij DAKA aan het juiste adres. Met kortingen van ruim € 100,- is de keuze voor een nieuw of eerste eigen board zo gemaakt.

Kinderkleding voor een fijne prijs

Ook voor kleine wintersportertjes kun je tegen het eind van het skiseizoen profiteren van leuke deals. Let er alleen wel op dat een kind in de groei is en dat wat nu past, komende winter misschien te klein is. Ga bij voorkeur voor een maatje groter.

Kinderen op wintersport

Je eigen skischoenen met ruim € 100,- korting

Geen stinkende schoenen van de skiverhuur meer, maar je eigen paar. Een flinke uitgave, maar wel eentje die zich snel terugverdient. Zeker op het gebied van comfort! Je eigen skischoenen op jouw voet en skiwensen afgesteld, zoveel fijner dan skischoenen uit de verhuur! We willen je wel aanraden om hiervoor even langs de winkel te gaan. Laat je adviseren door een specialist, zodat je met veel plezier van je eigen skischoenen kunt genieten. Handige tips voor als je skischoenen gaat kopen ›

Nieuwe skikleding en materiaal kopen

Nieuwe helm, skibril, handschoen en wanten met korting

Toe aan een nieuwe helm? Zijn je handschoenen en wanten na intensief gebruik wel aan vervanging toe? En kun je ook wel een nieuwe skibril gebruiken? Ook deze spullen koop je nu voor een extra fijne prijs! Kun je skiseizoen 2022/2023 fris en fruitig beginnen!

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.