Skip to navigation Skip to main content
Winter Esmee

In een treintje van de piste

Vanaf mijn 3e ga ik elke kerstvakantie op wintersport. Ik ben één jaar op les geweest en ik vond het skiën meteen geweldig. De lessen wat minder, maar zodra ik op de ski’s stond was ik het vrolijkste meisje op aarde. Mijn ouders vonden het zonde om ons weinig te zien op vakantie en aangezien mijn vader al van jongs af aan goed kan skiën, namen ze ons graag mee. Mijn vader is eigenlijk altijd mijn privéskileraar geweest. Met mijn vader voorop, mijn broer en ik in het midden en mijn moeder achteraan, gingen wij altijd in een treintje van de ijzige pistes af.

Bril op en gaan!

Hoewel je de hele dag bezig bent is het voor mij echt een ontspanvakantie. Bril op en gaan! Even nergens aan denken en genieten van de prachtige witte bergen. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Wij als gezin zijn allemaal gek op wintersport en gaan daarom sinds een paar jaar ook in februari.

Iets nieuws proberen

Op mijn 13e was ik ook benieuwd naar het snowboarden. Ik houd van nieuwe uitdagingen en dat vind ik zo leuk aan snowboarden. Aan het begin was het vaak vallen maar opgeven is voor mij geen optie! Snowboarden doe ik nu één dag in de vakantie en eigenlijk gaat het elk jaar beter. Het is net als fietsen, je verleert het niet.