Skip to navigation Skip to main content

Wintersport vroegboeken: de beste aanbiedingen voor skiseizoen 2022/2023

54428 - Wintersport vroegboeken: de beste aanbiedingen voor skiseizoen 2022/2023 (11)

Je wintersport vroegboeken heeft meerdere voordelen. Zo profiteer je van scherpe aanbiedingen en kun je een accommodatie voor skiseizoen 2022/2023 boeken met hoge kortingen. En omdat je de skivakantie voor komende winter nu al vastlegt, ben je verzekerd van een fijn verblijf in je favoriete skigebied. Zeker als je tijdens de drukke weken naar de sneeuw gaat, kan een wintersport vroegboeken lonen. Wil jij verzekerd zijn van een leuke accommodatie voor een fijne prijs? In dit artikel een overzicht van de beste vroegboekkortingen voor skiseizoen 2022/2023.

Wintersport 2022/2023 vroegboeken

Waarschijnlijk zit je al volop met je hoofd in de zomer. Lekker genieten van de lente in Nederland en ondertussen plannen maken voor de zomervakantie die er binnenkort aankomt. Toch loont het om je gedachten nog even terug te schakelen naar de winter. De eerste aanbiedingen voor skiseizoen 2022/2023 staan inmiddels online. Ideaal voor iedereen die kiest voor het vroegboeken van een wintersport. Op dit moment profiteer je al van flinke kortingen op een verblijf, vaak inclusief skipas! Reisorganisaties stunten met aantrekkelijke vroegboekkortingen en inmiddels zijn ook de eerste goedkope vluchten te boeken. Wordt het denken aan je zomervakantie of toch aan het vroegboeken van een wintersport? De keuze is aan jou!

Nu nog even naar de sneeuw? Hier kun je in april nog skiën en in deze gebieden kun je in mei nog skiën !

54428 - (40)

Eerste aanbod Summit Travel online: hoge korting

Summit Travel heeft inmiddels het eerste aanbod voor skiseizoen 2022/2023 online staan en dat wordt de komende weken alleen maar aangevuld. Inmiddels staan er al diverse leuke accommodaties tussen. Groot voordeel van boeken bij Summit Travel: alle accommodaties zijn inclusief skipas en ook profiteer je van de corona cashback garantie. Veel accommodaties zijn tot wel 6 weken voor vertrek gratis te annuleren (voorwaarden). Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie, prijzen en boeken.

aanbieding Summit Travel

wintersport vroegboeken Summit Travel

aanbieding vroegboeken Summit Travel

Alle vroegboekdeals van Summit Travel

Wintersport vroegboeken bij Sunweb: aantrekkelijke deals

Bij Sunweb kun je terecht voor het vroegboeken van je wintersport. Het aanbod is nog beperkt, maar wordt de komende weken steeds meer aangevuld. Houd de website dus in de gaten! Bij Sunweb boek je altijd inclusief skipas en ook biedt de reisorganisatie 'Covid Comfort', met onder ander een geldteruggarantie (voorwaarden). Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie, prijzen en boeken.

aanbieding Sunweb

wintersport vroegboeken Sunweb

aanbieding vroegboeken Sunweb

Alle vroegboekdeals van Sunweb

Goedkope vluchten boeken bij Transavia

April is de maand waarin Transavia jaarlijks de goedkope vluchten voor het komende skiseizoen online zet. Al vanaf € 57,- per persoon boek je een vlucht naar Innsbruck vanaf Schiphol en vanaf € 49,- per persoon reis je vanaf de Tiroolse hoofdstad weer terug naar Amsterdam. Ook naar Salzburg vlieg je vanaf € 57,- per persoon, terugreizen vanaf die luchthaven kan vanaf € 41,- per persoon. Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, dan kun je flink geld besparen op een retourtje. Ben je dat wel, dan hoeft een vlucht ook niet meteen veel geld te kosten. Omdat je op tijd bent, profiteer je van lage prijzen!

Alle vroegboekdeals van Transavia
54428 - (41)

Je wintersport vroegboeken bij Landal Ski Life

Aankomende winter overnachten op een vakantiepark? Bij Landal Ski Life ben je daarvoor aan het juiste adres. De reisorganisatie biedt overnachtingen op vakantieparken in Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië en Zwitserland. De eerste accommodaties zijn nu al te boeken voor een aantrekkelijke prijs.

Vakantieparken in Oostenrijk ›
Vakantieparken in Zwitserland ›
Vakantieparken in Tsjechië ›
Vakantieparken in Duitsland ›

54428 - (42)
De huisjes van Landal Winterberg liggin vrijwel aan de piste!

Goedkoop naar Frankrijk met Wintertrex

Goedkoop op wintersport naar Frankrijk? Wintertrex heeft de eerste aanbiedingen voor een wintersport in Frankrijk tijdens skiseizoen 2022/2023 online staan. Je boekt al voor minder dan € 300,- per persoon!

aanbieding Wintertrex

Alle vroegboekdeals van Wintertrex

Aanbiedingen Chalet.nl

Wil jij tijdens skiseizoen 2022/2023 overnachten in je eigen chalet? Bij Chalet.nl zijn de eerste vakantiehuizen al met korting te boeken. Boeken kan al vanaf € 275,- per persoon, hoe heerlijk is dat!

Alle vroegboekdeals van Chalet.nl
54428 - (43)

Voordelen en nadelen van een wintersport vroegboeken

Het vroegboeken van een wintersport heeft voordelen, maar ook nadelen. We zetten beide nog even voor je op een rijtje.

Voordelen:

 • Aantrekkelijke aanbiedingen: je boekt een hotel, pension, appartement, chalet of vakantiehuis met hoge kortingen.
 • Extra lang voorpret: de winter is voorbij, maar je hebt alvast iets moois om weer naar uit te kijken.
 • Verzekerd van een fijn verblijf in je favoriete skigebied: vooral tijdens de drukke vakantieweken zijn accommodaties snel volgeboekt.
 • Voldoende keuze: de eerste reisorganisaties hebben het eerste aanbod al online staan.

Nadelen:

 • Onverwachte omstandigheden: je financiële situatie kan plotseling veranderen, corona kan komende winter weer flink opspelen waardoor je onverhoopt toch niet kan gaan, je relatie kan stuk gaan...
 • Sneeuwcondities kunnen tegenvallen: als je nu al boekt voor november, begin december, maart of april, kan het zijn dat de sneeuwcondities tegenvallen.
 • Je moet nu al geld betalen: een aanbetaling of de complete reissom. Dat geld kun je niet meer voor iets anders gebruiken de komende maanden.
Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.