Skip to navigation Skip to main content

Wintersport voorbereiding: hoge korting op skikleding en -materiaal

Skistok

Het is alweer februari en dat betekent dat de voorjaarsvakantie steeds dichterbij komt. In de skigebieden is het volop winter en de pistes liggen er perfect bij. Vertrek jij binnenkort naar de sneeuw? Haal je wintersportspullen dan maar snel van zolder om te kijken of je nog iets nodig hebt. Past je skibroek nog? Zit je skibril nog wel lekker? Kun je nog wel een nieuwe muts gebruiken? Bij DAKA profiteer je nu van hoge kortingen. Tijd voor een kleine shopsessie dus!

Ruim € 60,- korting op een skihelm met of zonder vizier

De skihelm is gelukkig niet meer weg te denken van de pistes. Voor kinderen is ‘ie in een aantal landen zelfs verplicht. Ben jij toe aan een nieuwe helm of ben je op zoek naar een tweede exemplaar voor wat afwisseling in je ski-outfit? Een skihelm met en zonder vizier koop je nu voor een aantrekkelijke prijs!

Skihelm kopen

Ski’s met meer dan € 200,- korting

Heb je de skitest van 2022/2023 aandachtig bestudeerd en zit dat ene paar ski’s al maanden in je gedachten? Wie weet zijn ze nu wel in de sale! Op dit moment profiteer je bij diverse merken en modellen van € 100,- tot meer dan € 200,- korting. Alle euro’s die je daarmee bespaart, kun je weer bij een ander wintersportitem uit deze lijst leggen. Een win-winsituatie! 😉

Ski's in de sneeuw

Denk aan een warm hoofd en een warme nek

Hoeveel mutsen heb jij inmiddels in je wintersportcollectie? 1, 2... 5, 7? En hoeveel buffs of sjaals? Conclusie: je hebt er nooit genoeg! Voor elke dag een andere muts en een ander buffje met gezellige print om je wintersportoutfit mee af te maken. Een deel is nu in de sale, maar ook alles daarbuiten is de moeite waard.

Skibrillen met korting

Uiteraard vergeten we ook je goggles niet. Zit jouw exemplaar vol met krassen of wil je met al die voorspelde sneeuw investeren in een skibril met geschikte lens voor dat weertype? Veel goggles zijn nu flink afgeprijsd!

Skibril en helm atomic

Profiteer van hoge korting op skikleding

Droom jij al weken van die ene ski-jas en skibroek? Dit is het moment om je slag te slaan. Er is volop uitverkoop en veel skikleding van dit seizoen scoor je nu voor een mooie prijs. Niet alleen volwassenen profiteren van korting, maar ook kinderen.

Zillertal Arena Skien

Tijd om die kromme skistokken eens te vervangen!

Na die crash van een paar jaar geleden lijken je skistokken wel op twee bananen. Inmiddels ben je van een van de stokken ook de teller kwijt (dat plastic onderkantje). Je stelt het al heel wat vakanties uit, maar nu wordt het toch echt tijd om eens een paar nieuwe skistokken te bestellen. Zeker nu ze in de aanbieding zijn!

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.