10 oktober 2019 door Thijs in Après-ski

Ja hoor, daar gaan we weer! Met de winter die voor de deur staat, wordt ook langzamerhand bekend welke hits er in de après-ski gedraaid gaan worden. Wij bereiden je voor op je avondjes in de après-ski en laten je de nieuwste hits van Mickie Krause, Peter Wackel en Tobee horen. Dit zijn de après-ski hits van 2020! Kan jij ook niet wachten om weer in de Cin Cin, Kuhstall of Goaßstall te staan!?

Henri Henrisson - Tim Toupet
Saufi Saufi - Tobee


Alicia Melina - Unter 5 Prozent ist kein Alkohol


Axel Fischer - Norderney (Stereoact Mix)


Die Atzen – Ballern


Mickie Krause - Eine Woche wach


Peter Wackel feat. Tapo y Raya - Boom Boom


Ronny Becker - Wenn ich meine Hose finde

Après-ski hits van voorgaande jaren

In de afgelopen jaren hebben we al wat pareltjes voorbij zien komen. Ieder jaar worden er wel weer hits geproduceerd die meerdere jaren blijven hangen. Om toe te treden tot de top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk moet je het wel heel hoog schoppen. Wil je alle après-ski hits via Spotify beluisteren? Snowplaza heeft een après-ski afspeellijst aangemaakt met alle bekende hits!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen