Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2017

Apres Ski Volle Bak
© Spalder Media Group

De après-ski hits 2017, het blijft een apart fenomeen. Het hele jaar wil je niets met de après-ski muziek te maken hebben, en op wintersport sta je de nummers uit volle borst mee te blèren. Ook skiseizoen 2016/2017 belooft weer heerlijk muzikaal omlijst te gaan worden. De klassiekers mogen niet ontbreken, maar er zijn altijd wel een paar nieuwe hits die aanslaan. Wij hebben vast een voorzetje gegeven voor dé après-ski hit(s) van 2017. Zo sta jij straks goed voorbereid in de Cin Cin of Kuhstall. Laat het wintersportseizoen maar beginnen!

Oooooooh’s en Aaaaaaah’s!

Er zijn weer tal van heerlijke nummers uitgebracht waarvan er diverse aanspraak maken op de titel ‘après-ski hit 2017’. Misschien wordt het Lorenz Büffel wel met zijn aanstekende hit Johnny Däpp. Peter Wackel breng ieder seizoen ook een nieuw nummer uit, deze keer met de veelzeggende titel ‘Endlich wieder Alkohol’. Gelukkig is DJ Ötzi ook weer vertegenwoordigd bij de après-ski hits 2017. Zijn nieuwe nummer ‘A Mann Für Amore’ is voorzien van de nodige ‘Oooooooh’s’ en ‘Aaaaaaah’s’ die heerlijk meegezongen kunnen worden.

DJ Ötzi - A Mann für Amore

 

Johnny Däpp - Lorenz Büffel

 

Tim Toupet - Nein Nein Nein Nein - Sind Wir Nicht Gewesen

 

Mia Julia - Wir sind die Geilsten

 

Peter Wackel - Endlich wieder Alkohol

 

Axel Fischer - Du Bist Mein Untergang

 

257ers - Holz

 

Stereoact feat. Kerstin Ott - Die Immer Lacht

 

Suggesties voor de après-ski hit van 2017? Laat een reactie achter!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.