Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2019

Dutchweek Kirchberg 2020
© Spalder Media Group

De start van het wintersportseizoen komt steeds dichterbij. Het is nu niet alleen tijd om je ski’s te waxen en een nieuwe outfit te scoren, maar ook om de après-ski hits 2019 vast uit je hoofd te leren. Zo zing je straks niet alleen uit volle borst de beste après-ski hits aller tijden mee, maar ook de knallers van dit seizoen. Andreas Gabalier, DJ Ötzi en Mickie Krause, ze zijn allemaal weer vertegenwoordigd in de lijst met après-ski hits 2019.

DJ Ötzi – Bella Ciao

 

Andreas Gabalier - Hallihallo

 

Mickie Krause - Für die Ewigkeit

 

Lorenz Büffel feat. DJ Eisbär - Beate die Harte

 

Mama Laudaaa - Almklausi und Specktakel

 

Jack Gelee – Sie ist vorne gut gebaut (alles nur geklaut)

 

Ina Colada – Luftmatratze

 

Die Draufgänger - Cordula Grün

 

Mickie Krause - Reiss die Hütte ab

 

Après-ski hits door de jaren heen

Après-ski muziek blijft toch wel de ultieme 'guilty pleasure'. Het hele jaar wil je er eigenlijk niks mee te maken hebben, maar tijdens de wintersport zing je alles uit volle borst mee. Iedere après-ski liefhebber kent de nummers in de top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk van begin tot eind. Wil je alle après-ski hits via Spotify beluisteren? Snowplaza heeft een après-ski afspeellijst aangemaakt met alle bekende hits!

 

Nóg meer après-ski

 

Suggesties voor dé après-ski hit van 2019? Laat een reactie achter!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.