Skip to navigation Skip to main content

Top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk

Seppi's Après Ski

De top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk: die moet je uit je hoofd kennen als je binnenkort die kant op gaat. Als het om de traditionele Schlagernummers gaat, doen de 'usual suspects' het nog steeds goed. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor en daarvoor… Dat is heel geruststellend, want dit betekent dat er je er in elk geval niet aan kunt ontsnappen tijdens je wintersport in Oostenrijk. Elke bar zal deze toppers stuk draaien en daarom is het tijd om het geheugen op te frissen. Pak er een koud biertje bij, zet je volume op standje max en zing luidkeels mee met deze top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk. Hoch die Hände Wochenende!

Top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk

Tijd voor een trip down memory lane! Wat ons betreft is dit de absolute top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk aller tijden. In willekeurige volgorde, dat dan weer wel. Geniet trouwens ook van de bijbehorende videoclips, want sommige zijn pareltjes om niet te missen. Welke is jouw favoriet?

1. Anton Aus Tirol - DJ Ötzi

2. Hey! Wir woll'n die Eisbären sehen - Jürgen Drews

3. So ein Schöner Tag ( Fliegerlied ) - Tim Toupet

4. Atemlos durch die Nacht- Helene Fischer

5. Ein Stern der deinen Namen trägt - DJ Ötzi & Nik P.

6. Sweet Caroline - DJ Ötzi

7. Das Rote Pferd - Markus Becker

8. Joana ( du geile Sau ) - Peter Wackel

9. Cowboy und Indianer - Olaf Henning

10. Schatzi Schenk Mir ein Foto - Mickie Krause

Er zijn zoveel klassiekers te noemen die in deze top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk zouden kunnen staan... Wat dacht je van Live is Life, Nur Noch Schuhe An of Johnny Däpp? Zoveel knallers, zoveel meezingers! Welke had hier volgens jou écht nog bij moeten staan?

Après-ski hits

Of je nu goed gaat op dit genre of totaal niet: je kunt er niet omheen dat deze kaskrakers jaar in jaar grijsgedraaid worden op wintersport. Van Das Fliegerlied tot de melodieën uit de gouden strot van mevrouw Fischer, wedden dat jij deze top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk van voor naar achter en andersom mee kunt zingen? En voor wie toe is aan iets nieuws uit dit heerlijk foute après-ski repertoire, de tophits voor skiseizoen 2023/2024 zijn ook bekend. Zet deze Spotify-lijst in je favorieten om weer helemaal up to date te zijn. 

 

Luister hier alvast al je favorieten. Sla 'm op, zet de lijst aan onderweg en kom helemaal in de stemming al voordat de wintersport begonnen is.

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.