Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2016

6739 - Après-ski hits 2016 (1)

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! En daarmee stromen ook de nieuwste après-ski hits weer binnen. Ieder jaar zien we weer nieuwe hits voorbij komen die massaal opgepakt worden door het wintersportpubliek. Gelukkig blijven ook de klassiekers onverminderd gedraaid worden. Après-ski zonder ‘Anton aus Tirol’ of ‘Wir wollen die Eisbären sehen’ is niet compleet. Enkele bekende namen hebben weer nieuwe hits uitgebracht, maar er melden zich ook nieuwe artiesten tijdens de après-ski. Ben jij benieuwd waar je deze winter op staat te hossen? Bekijk en beluister dan snel de après-ski hits 2016 in dit weblog.

Nieuwe après-ski ster?

Opvallendste nieuwkomer tussen de après-ski giganten is wat mij betreft toch wel Hans Entertainment. Het Duitse zwaargewicht is bekend geworden via Facebook en inmiddels bestormt hij de Duitse hitlijsten met ‘Hoch die Hände - Wochenende (#sotrue)’. Doe ik hem tekort als ik hem afdoe als de Duitse variant op Zanger Rinus? Feit is dat hij een pakkende hit heeft weten te maken die het goed zal doen tijdens de après-ski.

Hans Entertainment vs. Finger & Kadel - Hoch die Hände - Wochenende (#sotrue)

Mickie Krause - Biste braun, kriegste Fraun

Peter Wackel - Die Nacht von Freitag auf Montag

Markus Becker - Die schönste Frau der Welt

Rick Arena feat. DJ Düse - Radler ist kein AlkoholSuggesties voor de après-ski hit van 2016? Laat een reactie achter!
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.