Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2013

4125 - Après-ski hits 2013 (1)

Waar kom je nou beter mee in de wintersportstemming dan een stel verse après-ski hits? Nu de zomervakantie definitief achter de rug is, kan het vizier op de winter. De platen waar we komende winter op moeten gaan letten beginnen langzaam duidelijk te worden. Wie nu alvast de après-ski knallers beluistert, zingt ze straks uit volle borst mee in Gerlos, St. Anton am Arlberg of Ischgl. Mickie Krause, Peter Wackel en Andreas Gabalier zijn allemaal weer vertegenwoordigd! Nog even en we staan weer hossend op onze skischoenen in de après-ski! Geniet alvast van een voorproefje van de après-ski hits van 2013.

Après-ski met een Braziliaans tintje

Afgelopen jaar was er één plaat die overal veelvuldig werd gedraaid: Ai Se Eu Te Pego van Michel Teló. De Braziliaanse klanken deden het bijzonder goed in menig après-ski bar. Ook komend wintersportseizoen zullen diverse remixen van dit vrolijke nummer te horen zijn. Après-ski hit klassiekers als ‘Schatzi Schenk Mir ein Foto’, ‘het Fliegerlied'en 'Sweet Carloline' bleven onverminderd populair. Nummers als deze zijn niet meer weg te denken uit de après-ski en krijgen het feest binnen een mum van tijd op gang.

Bekijk hier de après-ski hits van 2011 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2012 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2014 >>

Tips van bezoekers

Heb jij nog andere suggesties voor de après-ski hit van 2013? Laat een reactie achter en ze worden toegevoegd!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.