Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2018

11227 - Après-ski hits 2018 (1)

Er zijn après-ski hits die in de loop der jaren zoveel naam hebben gemaakt dat iedereen ze kan meezingen. ‘Schifoan’, ‘Anton aus Tirol’ en ‘Cowboys & Indianen’ zijn slechts een kleine greep uit de grote verzameling van klassiekers. Toch komen er ook ieder skiseizoen weer nieuwe après-ski hits bij. Peter Wackel, Mickie Krause en Jürgen Drews zijn gewoon weer van de partij en ook hoor je komende winter ongetwijfeld de zomerklapper ‘Despacito’. Om je optimaal op de après-ski voor te bereiden heeft Snowplaza de nieuwste hits weer voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij straks gewoon uit volle borst meezingen wanneer de après-ski hits van 2018 worden gedraaid.

#1. Peter Wackel – Ich verkaufe meinen Körper

Zijn de kosten voor de wintersport dit jaar weer te hoog uitgevallen? Peter Wackel heeft de oplossing: verkoop je lichaam! Teksten als deze moeten wel gaan scoren in de après-ski van 2018.

#2. Mia Julia - M.I.A Meine Gang

Nummers die het tijdens de zomer goed doen slaan vaak over naar de après-ski. ‘M.I.A Meine Gang’ zou wel eens zo’n plaat kunnen zijn. Een goede beat en een eenvoudige tekst (Feiern ohne Ende!) zijn dé ingrediënten voor een après-ski hit!

#3. Luis Fonsi feat. Daddy Yankee – Despacito

Als er één nummer afgelopen zomer veel werd gedraaid dan was het wel ‘Despacito’. Ook tijdens deze après-ski zal deze hit weer luidkeels worden meegezongen. Dat iedereen geen flauw benul heeft waar het liedje over gaat speelt geen rol.

#4. Jürgen Drews - Regenbogen

Telkens als je denkt dat Jürgen Drews nu toch echt z’n laatste plaat heeft uitgebracht, komt hij weer met een nieuw nummer. De romantische Drews schildert met z’n handen duizend harten en zingt over sterren en regenbogen.

#5. Mickie Krause - Mich hat ein Engel geküsst

La la la la la la la doet het altijd goed in après-ski hits. Voeg er ook nog een accordeon aan toe en het nummer wordt weer de hele winter grijsgedraaid. Het is Mickie Krause weer gelukt!

#6. Helene Fischer - Achterbahn

Helene Fischer sluit op 30 april 2018 het skiseizoen af in Ischgl. Een nummer die ze zeker ten gehore zal brengen is ‘Achterbahn’.

#7. Kay One feat. Pietro Lombardi – Senorita

De Duitse versie van ‘Despacito’ staat op naam van Kay One in samenwerking met Pietro Lombardi. Pietro Lombardi won in 2011 de talentenjacht ‘Deutschland sucht den Superstar’ en is nu terug met een après-ski hit.

#8. Klubb3 - Das Leben tanzt Sirtaki

Wel zo handig als de danspasjes gewoon in de songtekst worden aangegeven. Aan ‘Das Leben tanzt Sirtaki’ van Klubb3 kleeft een Nederlands tintje aangezien Jan Smit een van de drie bandleden is. Er is overigens ook een Nederlandse versie van dit nummer.

#9. Olaf Henning – EYO

De clip van EYO is opgenomen in een skihut een geeft het echte après-ski sfeertje weer. Ook met het nummer zit het wel goed: EYO’s, döp döp döps en een ritme waar je goed mee mee kunt klappen.

Après-ski hits aller tijden

Niet alleen deze nummers moet je komende winter uit je hoofd kennen wanneer je op wintersport gaat naar Oostenrijk. Ook de top 10 beste après-ski hits in Oostenrijk met nummers als ‘Atemlos’, ‘Joanna’ en ‘Das Rote Pferd’ is vaste kost. Wanneer je helemaal goed beslagen ten ijs wilt komen luister je ook nog even naar de après-ski hits van afgelopen jaren.

Nog meer après-ski!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.