Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2015

Zoals je van Snowplaza gewend bent, bereiden wij je weer voor op de après-ski van komend seizoen. Zo ben jij helemaal op de hoogte van de nieuwste hits wanneer je komende winter in de après-ski van Sölden, Ischgl of Mayrhofen staat. Er zitten weer een aantal pareltjes tussen die hoge ogen zullen gaan gooien. Welke après-ski gigant hoor jij het liefste uit de boxen schallen? DJ Ötzi, Peter Wackel of Mickie Krausse? Stuk voor stuk hebben ze weer nieuwe hits uitgebracht die je deze winter veelvuldig zal horen. Mis jij een nummer in het onderstaande overzicht laat dan een reactie achter en we voegen de video toe!

Sommige hits zullen nooit verdwijnen

Er zijn après-ski hits die iedere winter blijven terugkeren. Iedereen kan ze meezingen, de sfeer zit er direct in en alles klopt gewoon. De eerste tonen van ‘Schatzi schenk mir ein Foto’ hoeven maar te klinken en de tent staat op z'n kop. Cowboys en indianen met het bijbehorende dansje heeft binnen enkele jaren ook al een ongekende status weten te verwerven. Om over de ontelbare hits van DJ Ötzi nog maar te zwijgen. Zonder hem is een avondje après-ski niet compleet. Dat er nog plek is voor nieuwe aanwas bewijzen de onderstaande nummers. Over enkele jaren zijn dit misschien wel hits die niet meer weg te denken zijn uit de après-ski.

Benieuwd naar de après-ski hits van 2014? Klik hier om ze te beluisteren >>

Tips van bezoekers

Heb jij nog andere suggesties voor de après-ski hit van 2015? Laat een reactie achter en ze worden toegevoegd!Wil jij ook weer snel naar de après-ski bar? Plan nu je wintersport >>
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.