Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2014

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur! Nog een paar weken en we mogen weer de piste op en… de après-ski bar in! In dit weblog krijg je vast een voorproefje op wat er de komende winter uit de boxen schalt. Natuurlijk hebben après-ski giganten als Mickie Krausse, Peter Wackel en DJ Ötzi weer nieuwe hits uitgebracht. De laatste jaren zien we de Duitse schlagers enigszins terrein verliezen. Stampende beats van dj’s als Avicii en David Guetta zijn helemaal geaccepteerd tijdens het feesten na afloop van de wintersportdag.

Après-ski muziek verandert

Après-ski bars waar alleen maar Duitse klassiekers worden gedraaid zijn tegenwoordig een uitstervend ras. In Gerlos maken Gerard Joling en Wolter Kroes de dienst uit en kun je een biertje haast in het Nederlands bestellen. Ook de dj’s zijn bezig aan een opmars. Het après-ski publiek wil tegenwoordig ook lekker uit z’n dak kunnen gaan en daar zijn de opzwepende beats voor geknipt. Animals van Martin Garrix zal deze winter veelvuldig gedraaid gaan worden. Sommige klassiekers zullen gelukkig nooit verdwijnen. DJ Ötzi blijft de dienst uitmaken tijdens de après-ski en hits als ‘Schatzi schenk mir ein Foto’ worden onverminderd gedraaid.

Bekijk hier de après-ski hits van 2011 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2012 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2013 >>
Bekijk hier de après-ski hits van 2015 >>

Après-ski hits 2014

Tips van bezoekers

Heb jij nog andere suggesties voor de après-ski hit van 2014? Laat een reactie achter en ze worden toegevoegd!

Kun jij niet wachten tot je volgende vakantie? Plan nu je wintersport >>
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.