Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Cin-Cin Gerlos

Oostenrijk | Tirol | Gerlos
Cin Cin
© Spalder Media Group
Cin Cin Drone
Cin Cin Gerlos
© Spalder Media Group
Cin Cin Gerlos Snowplaza
© Cin-Cin

De Cin-Cin behoort tot de populairste après-ski bars van de Alpen. De bar ligt in het centrum van Gerlos en is niet te missen met de grote letters aan de gevel. Na afloop van je wintersportdag kun je ook gewoon achter de meute aanlopen, want het overgrote deel gaat naar de Cin-Cin. Bereid je dus voor op een dampende après-ski bar met Hollandse gezelligheid. Het personeel kun je gewoon aanspreken in je moerstaal, mits je boven de klanken van Jan Smit en Gerard Joling uit kunt komen. Après-ski in Gerlos, wij Nederlanders weten er wel raad mee.

Cin-Cin Gerlos: bekendste après-ski bar van Oostenrijk

De Cin-Cin in Gerlos is al jarenlang populair onder Nederlanders en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de bekendste après-ski bar van Oostenrijk. Ook als je er niet geweest bent, heb je ervan gehoord. De Schirmbar die het ooit was is uitgegroeid tot een prachtige houten après-ski tent, met meerdere bars waar je een drankje kunt bestellen.

Bekende zangers

Wekelijks treden in de Cin-Cin in Gerlos bekende (après-ski) zangers op. Daarnaast zij er ook veel bekende Nederlanders die al jaren in Gerlos op vakantie komen en in hun vakantie ook niet te beroerd zijn om een liedje te zingen in hun favoriete après-ski bar.

 

Cin Cin Logo (1)

Cin-Cin Gerlos

Openingstijden

Maandag 15.00 - 23.00
Dinsdag 15.00 - 23.00
Woensdag 15.00 - 23.00
Donderdag 15.00 - 23.00
Vrijdag 15.00 - 23.00
Zaterdag 15.00 - 23.00
Zondag 15.00 - 23.00