Skip to navigation Skip to main content
Marlous Winter

Over Marlous

Met de paplepel ingegoten

Al sinds m’n geboorte ga ik ieder jaar met mijn familie op skivakantie. Toen ik amper 3 was, stond ik voor het eerst op ski’s, toen wat minder enthousiast dan nu. Maar in de loop der jaren ben ik gek op skiën en de bergen geworden. Ik kan me niet voorstellen om een winter te doorstaan zonder wintersport, het hoort bij mij. Na 12 jaar op de latten, werd ik ook nieuwsgierig naar het snowboarden. Ik heb lessen genomen en inmiddels heb ik ook een passie voor deze sport ontwikkeld.

Skilerares Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties met de familie, ben ik nog een stapje verder gegaan. Zo heb ik met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel. Wat een geweldige tijd!

De belevenis

Voor mij is het niet eens alleen de sport, maar de hele belevenis die skivakantie zo bijzonder maakt. Met de wind door je haren, de zon op je gezicht en genietend van het uitzicht de berg af gaan is het mooiste wat er is. En ’s middags genieten van een overheerlijke lunch op de berg, maakt het plaatje compleet. Oké, een drankje en een dansje in de après-ski sla ik ook niet over ;-).