Skip to navigation Skip to main content

Snapshot fotopoints & skimovie pistes in het Skicircus

8143 - Snapshot fotopoints & skimovie pistes in het Skicircus (1)

Op diverse plekken in het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vind je fotopoints waar je automatisch een foto kunt laten maken. ’s Avonds kun je via de website Saalbach.me je foto’s downloaden of per e-mail doorsturen naar het thuisfront. Op maar liefst zes plekken in het Skicircus zijn deze fotopoints te vinden: Schattberg X-Press, Reiterkogel, Zwölferkogel, Kohlmais, Westgipfel en Kohlmais. Wil je een hele afdaling van jezelf laten vastleggen? Op de SkiMovie pistes bij de Unterschwarzachbahn en Almbahn is het mogelijk!

Snapshots Skicircus

De snapshot fotopoints zijn zo gesitueerd dat er een prachtig berglandschap op de achtergrond van de foto staat. Je kunt kosteloos een foto laten nemen en deze op ieder gewenst moment later terugkijken op internet. Daarnaast is het mogelijk om op foto’s te reageren, ze te downloaden of om ze door te sturen via e-mail. De fotopoints staan duidelijk aangegeven bij de Schattberg X-Press, Reiterkogel, Zwölferkogel, Kohlmais, Westgipfel en Kohlmais.

Skimovie pistes

Op de Skimovie pistes bij de Unterschwarzachbahn in Hinterglemm en de Almbahn in Leogang kun je je afdaling op video laten vastleggen. Registreer je door middel van je skipas in het starthok, waarna de opnames starten. Tijdens je afdaling op het slalomparcours word je van start tot finish gefilmd. Door in te loggen op www.skiline.cc/skicircus of door de app van Skiline te downloaden, krijg je toegang tot je persoonlijke video. Vervolgens kun je je video downloaden of direct doorsturen naar je vrienden.

Ben jij wel eens afgedaald van de skimovie piste in het Skicircus? Laat een reactie achter!

Meer weblogs over Saalbach-Hinterglemm:

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.