Skip to navigation Skip to main content

De beste Black Friday deals voor wintersporters

53802 - De beste Black Friday deals voor wintersporters (3)

Op vrijdag 26 november is het Black Friday en dit betekent dat je op die dag, maar ook op de dagen daarvoor en daarna (Cyber Monday!), hele goede deals kunt scoren. Ook voor wintersporters loont het om de aanbiedingen in de gaten te houden. De komende dagen kun je namelijk profiteren van extra hoge kortingen op skikleding, materiaal én reizen naar de sneeuw. Ben jij op zoek naar de beste Black Friday aanbiedingen voor je wintersport? In dit artikel zet ik acht hele goede deals voor je op een rijtje. Is jouw salaris ook net gestort? Shoppen maar!

1. Black Friday Weekend bij Sunweb

Tijdens Black Friday profiteer je niet alleen van flinke kortingen op kleding, materiaal en gadgets, maar ook op reizen. Steeds meer reisorganisaties doen mee aan de hype en dus is het absoluut de moeite waard om in deze week je wintersport te boeken. Of wie weet heb je dit al gedaan, maar wil je graag nog een paar dagen extra naar de sneeuw! Bij Sunweb is het t/m maandag 29 november Black Friday Weekend en profiteer je van scherpe prijzen. Op vrijdag 26 november helemaal: dan krijg je nog eens € 50,- per persoon extra korting op je boeking.

Bekijk hier alle aanbiedingen van Sunweb
53802 -  (12)

2. Minstens 30% korting bij Booking.com

Met Booking.com kun je prima nog een paar dagen extra naar de sneeuw. De reiswebsite biedt de komende dagen minstens 30% korting op geselecteerde accommodaties wereldwijd. Van Italië tot Zwitserland: er zijn genoeg leuke plekken om te verblijven. Ben jij nog op zoek naar een mooi hotel of een fijn appartement?

Vind je accommodatie bij Booking.com

3. 40% korting op spellen bij Bol.com

Een wintersport is niet compleet zonder een spelletjesmiddag of -avond. In de lobby van het hotel of gezellig in het appartement: deze vorm van après-ski zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Kun jij nog wel een paar nieuwe spellen gebruiken? Bij Bol.com profiteer je tijdens Black Friday van 40% korting op spellen. Beverbende, 30 Seconds, noem maar op... Ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerst!

Bekijk alle spellen met korting bij Bol.com
53802 -  (13)

4. Fair Friday bij TUI

Geen Black Friday, maar Fair Friday bij TUI. De reisorganisatie grijpt in deze periode de kans om duurzame reizen onder de aandacht te brengen. Met al die waanzinnig hoge kortingen en stuntprijzen is het belangrijk om ook stil te staan bij de toekomst. Om ook dan nog van mooie reizen te genieten, is het belangrijk om bewuster op vakantie te gaan. Daarom biedt TUI tot € 50,- korting op een Fair Travel vakantie. Deze reizen steunen de lokale economie en zorgen voor een verduurzaming van de mobiliteit. Meer dan 400 hotels met een eco-label zijn hier in opgenomen.

5. Tot 50% korting bij DAKA

Toe aan nieuwe ski's of een nieuw snowboard? Of kan je wintersportoutfit wel een upgrade gebruiken? Bij DAKA profiteer je de komende dagen van tot wel 50% korting op ski's, skikleding, skischoenen, snowboards, snowboardschoenen, accessoires en ga zo maar door! Online kun je goede deals scoren, maar ook in de winkels. Zo krijg je bij elk paar nieuwe ski's (met een minimale waarde van € 199,99) gratis een paar skistokken! Op ski's lopen de kortingen op tot wel € 200,- dus het loont zeker om even een kijkje te nemen.

Alle wintersportdeals van DAKA
53802 -  (14)

6. Tot 60% korting bij Blue Tomato

Een nieuwe ski- of snowboardjas nodig? Toe aan een nieuwe ski- of snowboardbroek? Bij Blue Tomato profiteer je tijdens Black Friday van tot wel 60% korting op geselecteerde items. Breng een bezoek aan de winkels in Amsterdam, Den Haag of Utrecht of shop online. Je vindt hier merken als Peak Performance, Roxy, The North Face, Burton, Armada en O'Neill.

Shop met korting bij Blue Tomato

7. I Love Skiing truien van €79,99 voor €49,99

Gek op skiën? Dan mag de I Love Skiing hoodie niet aan jouw wintersportuitrusting ontbreken! Een heerlijk warme trui met capuchon, perfect voor koude dagen in Nederland én in de Alpen. De maten zijn unisex en we raden vrouwen aan een maatje kleiner te bestellen.

Bestel je I Love Skiing hoodie hier
53802 -  (15)

8. Black Friday bij SnowWorld

Kun je niet wachten om op wintersport te gaan? Dan biedt SnowWorld uitkomst. In Nederland vind je diverse locaties waar je alvast een paar fijne afdalingen kunt maken. Ook SnowWorld komt met een Black Friday actie, maar wat de skihallen in petto hebben is tot op heden nog niet bekend. Houd daarom de website in de gaten >

Ben jij nog meer goede Black Friday deals tegengekomen? Deel ze in een reactie op onze socials!

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.