Seizoensopening Ischgl 24 november 2018

seizoensopening Ischgl James BluntIschgl zorgt ieder jaar weer voor één van de meest spectaculaire seizoensopeningen. Het hoogtepunt van de seizoensopening is het 'Top of the Mountain' concert. Vorig jaar verzorgde de Duitse band 'PUR' het concert. Eerdere jaren waren het James Blunt, Alicia Keys, Elton John, Pink en Nickelback die op de bühne stonden in Ischgl. Op 24 november 2018 opent Jason Derulo het wintersportseizoen in Ischgl. Lees meer over de seizoensopening van Ischgl >

Dutchweek Zell am See-Kaprun 23 t/m 27 januari 2019

Dutchweek Zell am See-KaprunDutchweek Zell am See-Kaprun is een gloednieuw evenement en wordt in 2019 voor de eerste keer georganiseerd. Van woensdag 23 tot en met zondag 27 januari kun je je verheugen op veel sneeuw, prachtige pistes, feesten en leuke wintersportactiviteiten. Alle ingrediënten die je van Dutchweek bent gewend, maar dan op een nieuwe te gekke locatie.
Lees meer over Dutchweek Zell am See-Kaprun >

Tomorrowland Alpe d’Huez 13 t/m 15 maart 2019

Tomorrowland Alpe d’Huez impressieTomorrowland krijgt een wintereditie! Het beroemde Belgische dancefestival strijkt van 13 t/m 15 maart 2019 neer in het Franse Alpe d'Huez. Tomorrowland winter belooft alles wat je van de zomereditie bent gewend, maar dan in de sneeuw! Alpe d'Huez wordt omgetoverd tot een waar winterwonderland met op de pistes diverse podia én een waanzinnig hoofdpodium aan de voet van de pistes. Jij kunt samen met 30.000 andere feestende wintersporters aanwezig zijn bij de eerste editie van Tomorrowland winter in Alpe d'Huez.
Lees meer over Tomorrowland in Alpe d’Huez >

Dutchweek Italia 13 t/m 17 maart 2019

Wintersporten, heerlijk eten, lekker drinken, gezelligheid en feestjes met een Hollandse draai. Tijdens de Dutchweek Italia staat het Italiaanse Sauze d'Oulx in het teken van deze elementen. Ondanks dat je in Italië bent, wordt er een echte 'Tiroler sfeer' gecreëerd, met onder andere après-ski op de piste, après-ski in een Hollandse bar en feestavonden met uiteraard: Hollandse dj's. Dutchweek Italia vindt plaats van 13 t/m 17 maart 2019.
Lees meer over Dutchweek Italia >

Dutchweek Saalbach 20 t/m 24 maart 2019

Na vier succesvolle edities zal Saalbach in 2019 opnieuw oranje kleuren. Dutchweek Saalbach is een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feest met een Hollands tintje. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski onder aan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.
Lees meer over Dutchweek Saalbach >

Dutchweek Gerlos 27 t/m 31 maart 2019

Dutchweekend GerlosNa het succes van de twee voorgaande edities, gaat het in 2019 opnieuw los in Gerlos tijdens Dutchweek. Het eind van het seizoen wordt goed gevierd tijdens een spetterend evenement in de sneeuw. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg met internationale allure, après-ski op- en onderaan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.
Lees meer over het Dutchweek in Gerlos >

Electric Mountain Festival 4 en 5 april 2019

In het bruisende Sölden vindt op 4 en 5 april 2019 het Electric Mountain Festival plaats. Op de Giggijoch nemen de dj's plaats achter de draaitafel om hun beats door de bergwereld van het Ötztal te laten schallen. Afgelopen edities draaiden onder andere Robin Schulz, Fedde Le Grand en Nicky Romero. Zeker niet de minste namen!
Lees meer over het Electric Mountain Festival >

Dutchweek Norway 3 t/m 7 april 2019

Dutchweek NorwayDutchweek gaat in 2019 wederom naar Noorwegen! Verheug je tijdens Dutchweek Norway op vier dagen met avontuurlijke winteractiviteiten en Hollandse gezelligheid. Van toerskiën, tot skydiven en een onvergetelijke boottocht tussen de fjorden. Je overnacht in het Myrkdalen Resort en vanuit daar kan de ontdekkingstocht door het Scandinavische landschap beginnen. Bekende Nederlandse dj’s zijn van de partij, evenals artiesten van internationale allure.
Lees meer over Dutchweek Norway >

Dutchweek Val Thorens 27 april t/m 4 mei 2019

Dutchweek Val Thorens Dutchweek is de traditionele afsluiter van het wintersportseizoen in Val Thorens. Ook in 2019 kleurt Val Thorens oranje en is Nederlands de voertaal in Europa’s hoogstgelegen wintersportplaats. De Dutchweek staat voor heerlijk skiën en snowboarden, veel zon, volle terrassen en bruisende feesten. Dutchweek Val Thorens vindt plaats van 27 april t/m 4 mei 2019. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de editie van 2019.
Lees meer over Dutchweek in Val Thorens >

Dutchweek Kirchberg 15 t/m 18 januari 2020

Dutchweek KirchbergDutchweek voegt in wintersportseizoen 2019/2020 weer een nieuwe locatie toe aan het aanbod. Tijdens Dutchweek Kirchberg kun je je van woensdag 15 t/m zaterdag 18 januari 2020 gaan verheugen op zon, sneeuw, après-ski en feest! Kirchberg is de zesde Dutchweek locatie en de vierde, en laatste, bestemming in Oostenrijk. Dit bruisende skidorp in Tirol zal nog gezelliger worden dan het al is. Het programma is momenteel nog niet bekend, maar zodra dit het geval is maken wij dit op deze pagina bekend.
Lees meer over Dutchweek Kirchberg >

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen