Skip to navigation Skip to main content
Bier
© Spalder Media Group

Dutchweek Saalbach 2023

Na tal van succesvolle edities komt Dutchweek in 2023 opnieuw naar Saalbach. En niet één, maar twee keer! Allereerst tijdens de Kick Off van 18 t/m 21 januari 2023 en daarna voor het echte werk van 18 t/m 25 maart 2023. Kortom: twee keer feest in dit populaire Oostenrijkse dorp. Ben jij er bij tijdens Dutchweek 2023 in Saalbach?

Dutchweek Saalbach is een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van skiën in combinatie met een goed feest. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. Snow Parties op de berg, après-ski onder aan de piste en goede feesten met DJ’s en live acts in de clubs tot in de vroege uurtjes.

Arrangementen

Vanaf € 585,- per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Nog meer Dutchweek!

Wil je nog meer Dutchweek events bijwonen tijdens skiseizoen 2022/2023? Je kunt ook naar:

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Met ruim 270 km piste behoort dit skigebied tot één van de grootste van Oostenrijk. Het merendeel van de afdalingen is blauw en dat maakt dat ook beginners hier goed uit de voeten kunnen. Er zijn allerlei leuke skitochten mogelijk, waaronder de befaamde Skicircus Challenge. Verspreid door het skigebied liggen allerlei gezellige berghutten en na afloop van de skidag zijn er veel mogelijkheden voor après-ski.