Dutchweek Saalbach 13 t/m 21 maart 2021

Na tal van succesvolle edities zal Saalbach in 2021 opnieuw oranje kleuren. Dutchweek Saalbach is een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feest met een Hollands tintje. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski onder aan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Met ruim 270 km piste behoort dit skigebied tot één van de grootste van Oostenrijk. Het merendeel van de afdalingen is blauw en dat maakt dat ook beginners hier goed uit de voeten kunnen. Er zijn allerlei leuke skitochten mogelijk, waaronder de befaamde Skicircus Challenge. Verspreid door het skigebied liggen allerlei gezellige berghutten en na afloop van de skidag zijn er veel mogelijkheden voor après-ski.

Programma Dutchweek Saalbach 2021

Zodra het programma van Dutchweek Saalbach 2021 bekend is, maken we dat op deze pagina bekend

Arrangementen

Vanaf €374,- per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Bekijk alle arrangementen op de website van Summit Travel.
Meer informatie over het feestprogramma, foto’s & video’s vind je op Dutchweek.nl.
Losse toegang tot alle feestlocaties in Saalbach: eventbandje bestellen

Aftermovie Dutchweek Saalbach 2019

Nog nooit een Dutchweek event bijgewoond en wil je de sfeer proeven tijdens Dutchweek Saalbach? Bekijk dan hier de aftermovie van 2019!

Nog meer Dutchweek!

Ben je helaas verhinderd van 13 t/m 21 maart 2021? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweek Zell am See-Kaprun: 20 t/m 24 januari 2021
- Dutchweek Kirchberg: 6 t/m 13 maart 2021
- Dutchweek Gerlos: 24 t/m 27 maart 2021
- Dutchweek Norway: 23 t/m 27 maart 2021

Koop je eventbandje hier

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen