Skip to navigation Skip to main content
DJ's party feeststemming Dutchweek Saalbach wintersport Oostenrijk
© Dutchweek

Dutchweek Saalbach 2024

Na tal van succesvolle edities keert Dutchweek in 2024 opnieuw terug naar Saalbach. En niet één, maar twee keer! Allereerst tijdens de Kick Off van 17 t/m 20 januari 2024 en daarna voor het officiële event van 16 t/m 23 maart 2024. Kortom: twee keer feest in dit populaire Oostenrijkse dorp. Ben jij er bij tijdens Dutchweek 2024 in Saalbach?

Dutchweek Saalbach: oneindig skiën én feesten

Dutchweek Saalbach is een spetterend evenement in de sneeuw voor wintersporters die wel houden van een feestje. Overdag kun je heerlijk skiën op de pistes van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (270 km aan pistes) en zelfs de oversteek maken naar Zell am See-Kaprun (138 km aan pistes). Na een mooie tocht is het tijd om te feesten en daar weet Dutchweek wel raad mee. In het geweldige sneeuwlandschap knallen dj's hun hits uit de speakers. Zowel op de berg als in het gezellige wintersportdorp. Het blijft hier tot in de vroege uurtjes gezellig!

Programma Dutchweek Saalbach 2024

Het programma voor zowel de Kick-Off als Dutchweek Saalbach belooft heel veel goeds en is vergelijkbaar met eerdere jaren. Nog niet alles is bekend, maar het volgende kunnen we wel al delen: 

  • Dutchweek entertainment bij: Panorama Alm, MaisAlm, Schwips Bar, Castello, Soulhouse en Taverne.

Arrangementen

Wil jij erbij zijn tijdens de Kick-Off van 17 t/m 20 januari 2024 en/of Dutchweek Saalbach van 16 t/m 23 maart 2024? Bij onze partner Summit Travel kun je terecht voor het boeken van compleet verzorgde arrangementen. Hierbij zijn de accommodatie, de skipas en de tickets voor Dutchweek inbegrepen. Summit Travel heeft een ruim aanbod met accommodaties. Van een knus appartement tot fijn hotel, op basis van logies, logies/ontbijt en halfpension.

Dutchweek Saalbach 2024
© Dutchweek

Nog meer Dutchweek!

Wil je nog meer Dutchweek events bijwonen tijdens skiseizoen 2023/2024? Je kunt ook naar:

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Met ruim 270 km piste behoort dit skigebied tot één van de grootste van Oostenrijk. Het merendeel van de afdalingen is blauw en dat maakt dat ook beginners hier goed uit de voeten kunnen. Er zijn allerlei leuke skitochten mogelijk, waaronder de befaamde Skicircus Challenge. Verspreid door het skigebied liggen allerlei gezellige berghutten en na afloop van de skidag zijn er veel mogelijkheden voor après-ski.