Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek Sauze d'Oulx winter festival alpen Italië
© Dutchweek

Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx: 20 t/m 23 maart 2024

Wintersport in combinatie met heerlijk eten en drinken, Italiaanse gezelligheid en fantastische feestjes? Dat zijn de vaste ingrediënten van Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx. In 2024 vindt dit spetterende event plaats van 20 t/m 23 maart. Een dag op de latten wordt hier gecombineerd met de beste internationale hits van allerlei gave artiesten. Ben jij erbij tijdens Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx?

Dutchweek Italië: spetterend event in de sneeuw

Ultiem genieten van een wintersport in het grootste aaneengesloten skigebied van Italië, in combinatie met vette feestjes en het beste uit de Italiaanse keuken. Klinkt als iets om bij te willen zijn, toch? Als het antwoord ja is, dan wil je ook deze editie van Dutchweek Italia niet missen! Al jaren is dit hét event in de Italiaanse sneeuw! Ook in 2024 kun je weer feesten bij Capana Kind, Bar Assietta, Ghost en Miravallino. Eén ding is zeker: het wordt feest!

Programma Dutchweek Italia - Sauze d'Oulx 2024

Het programma voor Dutchweek Italia - Sauze d'Oulx 2024 belooft weer veel goeds en is vergelijkbaar met de vorige editie. Skiën op de pistes van het skigebied Via Lattea kun je afwisselen met gezellige feestjes en heerlijk eten. Qua artiesten is er nog niks bekend, wel kun je rekenen op het volgende:

  • Dutchweek entertainment bij: Capana Kind, Ghost, Bar Hotel La Assietta en Miravallino

Arrangementen

Wil jij erbij zijn tijdens Dutchweek Italia - Sauze d'Oulx 2024? Bij onze partner Summit Travel boek je compleet verzorgde arrangementen, inclusief skipas voor het skigebied Via Lattea en tickets voor de feesten. Van simpel appartement tot luxe hotel. Accommodaties boek je op basis van logies, logies/ontbijt en halfpension. Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Dutchweek Sauze d'Oulx Italia
© Dutchweek

Alles los boeken

Je kunt je verblijf en toegang tot de events natuurlijk ook los boeken.

Nog meer Dutchweek!

Wil je nog meer Dutchweek events bijwonen tijdens skiseizoen 2023/2024? Je kunt ook naar:

Wintersport in Via Lattea

Sauze d'Oulx is een van de dorpen in het skigebied Via Lattea. Extra leuk is dat je hier tijdens Dutchweek Italia kunt skiën in twee landen. De ruim 400 pistekilometers liggen niet alleen in Italië, maar ook in Frankrijk. Het beste van twee landen tijdens één skivakantie! Over de sneeuwzekerheid hoef je je geen zorgen te maken, aangezien de pistes hier tot maar liefst 2850 meter reiken. Het piste-aanbod is zeer divers, waardoor iedere skiër hier goed uit de voeten kan. De meeste afdalingen zijn rood van kleur, maar daartussen ligt voldoende blauw en zwart.