Skip to navigation Skip to main content
Aperol
© Spalder Media Group

Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx: 22 t/m 25 maart 2023

Wintersport, heerlijk eten en drinken, Italiaanse gezelligheid en fantastische feestjes. Dat zijn de ingrediënten van Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx. In 2023 vindt dit spetterende event plaats van 22 t/m 25 maart. Een dag op de latten wordt hier gecombineerd met de beste internationale hits van allerlei gave artiesten. Ben jij erbij tijdens Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx?

Ultiem genieten van wintersporten in het grootste aaneengesloten skigebied van Italië, in combinatie met vette feestjes en het beste uit de Italiaanse keuken. Klinkt als iets om bij te willen zijn, toch? Als het antwoord ja is, wil je ook deze editie van Dutchweek Italia niet missen! Ook in 2023 zijn Capanna Kind, Bar Assietta en Miravallino dé locaties om naartoe te gaan. Eén ding is zeker: het wordt feest!

Programma Dutchweek Italia - Sauze d'Oulx 2022

Zodra het programma van Dutchweek Italia 2022 bekend is, lees je dat op deze pagina

Arrangementen

Vanaf € 354,- per persoon kun je al een appartement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een hotel of een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

    

Nog meer Dutchweek!

Dutchweek Italia is niet het enige Dutchweek event dat in 2023 plaatsvindt in de Alpen. Op zoek naar nog meer gezelligheid? Ook deze events staan op de planning:

Koop je accommodatie en eventbandje los

Uiteraard kun je je accommodatie en eventbandje ook los bestellen.

Wintersport in Via Lattea

Sauze d'Oulx is een van de dorpen in het skigebied Via Lattea. Extra leuk is dat je hier tijdens Dutchweek Italia kunt skiën in twee landen. De ruim 400 pistekilometers liggen niet alleen in Italië, maar ook in Frankrijk. Het beste van twee landen tijdens één skivakantie! Over de sneeuwzekerheid hoef je je geen zorgen te maken, aangezien de pistes hier tot maar liefst 2850 meter reiken. Het piste-aanbod is zeer divers, waardoor iedere skiër hier goed uit de voeten kan. Het skigebied heeft ook een Olympisch tintje, in 2006 werden hier de alpineski onderdelen van de Winterspelen in Turijn gehouden.