Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek Gerlos
© Dutchweek

Dutchweek Gerlos: van 2 t/m 6 april 2024

In 2024 gaat het opnieuw los in Gerlos tijdens Dutchweek. Van 2 tot en met 6 april kun je in het populaire Oostenrijkse dorp terecht voor een spetterend evenement in de sneeuw. Dit winterseizoen vindt alweer de zevende editie plaats in Gerlos en zijn er zowel in het dal als op de berg ultieme Dutchweek vibes. Tijdens Dutchweek Gerlos ontbreekt het aan niets: heerlijk skiën op de pistes van de Zillertal Arena, spannende games, goede muziek en nog veel meer! Ben jij erbij?

Dutchweek Gerlos: feesten in de sneeuw

Gek op skiën, feesten én heel veel gezelligheid? Dan is Dutchweek Gerlos hét event voor jou. De hele winter ben je in dit populaire wintersport in het Zillertal al aan het juiste adres voor heerlijke pistes en feestelijke après-ski, maar tijdens Dutchweek gaat het dak er pas echt af. Schrijf 2 t/m 6 april dus maar snel met hele grote letters in je agenda, daar wil je absoluut bij zijn. In Gerlos begint het feest 's middags al vroeg op de berg en vervolgens gaat het tot diep in de nacht door in het dorp. De organisatie heeft ook voor de zesde editie weer een geweldig programma!

Programma Dutchweek Gerlos 2024

Het programma voor Dutchweek Gerlos 2024 belooft weer veel goeds en is vergelijkbaar met de vorige editie. Naast feesten staat er nog veel meer op het programma, waaronder een aantal hele gave activiteiten. Qua artiesten is er nog niks bekend, wel kun je rekenen op het volgende:

Arrangementen

Lijkt het jou wel wat, erbij zijn tijdens Dutchweek Gerlos 2024? Bij partner Summit Travel boek je een compleet verzorgd arrangement, inclusief skipas voor het hele Zillertal en tickets waarmee je toegang hebt tot alle feestjes en activiteiten. Van een simpel pension of appartement tot luxe hotel met uitgebreide wellness. Er zijn accommodaties op basis van alleen logies, maar ook op basis van halfpension.

Dutchweek Gerlos 2023
© Thijs Huizer Fotografie

Alles los boeken

Je kunt je verblijf en toegang tot de events natuurlijk ook los boeken.

Nog meer Dutchweek!

Wil je nog meer Dutchweek events bijwonen tijdens skiseizoen 2023/2024? Je kunt ook naar:

Wintersport in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena is met 150 km aan pistes het grootste skigebied in het Zillertal, dat wordt gevormd door de dorpen Gerlos, Zell am Ziller, Königsleiten, Wald im Pinzgau en Krimml. Wintersporters van alle leeftijden en niveaus vinden hier meer dan genoeg mogelijkheden voor een fijne wintersport. Voor beginners zijn er mooie oefenhellingen en vanwege de vele Nederlandssprekende skileraren, volg je skiles hier vaak gewoon in eigen taal. Gevorderde skiërs kunnen mooie leuke dagtochten skiën of zich wagen aan de pittige rode of zwarte pistes. Aan knusse berghutten geen gebrek en ook buiten de pistes valt er van alles te beleven.