Dutchweek Gerlos 26 maart t/m 2 april 2022

Dutchweekend Gerlos

In 2022 gaat het opnieuw los in Gerlos tijdens Dutchweek. Van 26 maart tot en met 2 april kun je in dit populaire Oostenrijkse dorp terecht voor een spetterend evenement in de sneeuw. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg met internationale allure, après-ski op- en onderaan de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ’s en live acts, in de clubs tot in de vroege uurtjes.

Zillertal Arena

In de Zillertal Arena vindt iedere wintersporter zijn lievelingspiste. De enorme brede blauwe afdaling (nr. 32) bij het Arena Center in Gerlos, of toch liever de rode Sportabfahrt (nr. 18) bij Zell im Zillertal? Het uitgebreide skigebied tussen de Übergangsjoch (2.500 m), Isskogel (2.264 m) en Königsleitenspitze (2.315 m) is zeer geschikt voor het maken van lange dagtochten. De pistes zijn over het algemeen prima te doen voor de gemiddelde wintersporter en bieden bovendien een prachtig uitzicht op de Zillertaler bergen. Daarnaast biedt de Zillertal Arena vele extra's, zoals funparks, een racepiste waar je je tijd kunt meten en een video-afdaling.

Programma Dutchweek Gerlos 2022

Het programma voor Dutchweek Gerlos 2022 belooft weer veel goeds. Bij het Arena Center kun je dagelijks terecht voor je eerste drankje. Bij de nieuwe Umbrella Bar zit je dagelijks goed voor een vette Snow Party. In het dal wordt wordt het feest doorgezet in de Cin Cin en Country Club.
Zodra het complete programma van Dutchweek Gerlos 2021 bekend is, lees je dat op deze pagina.

Arrangementen

Vanaf €335,- per persoon kun je al een appartement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een hotel of een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Bekijk alle pakketreizen van Summit Travel voor Dutchweek Gerlos


Toegang tot alle feestlocaties in Gerlos: eventbandje bestellen

Ben je helaas verhinderd van 24 t/m 27 maart 2021? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweek Zell am See-Kaprun: 15 t/m 22 januari 2022
- Dutchweek Saalbach: 19 t/m 26 maart 2022

Koop je eventbandje hier

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen