Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek Zell am See Kaprun programma
© Dutchweek

Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023

In 2023 kun je niet één, maar twee keer genieten van Dutchweek in Zell am See-Kaprun. Allereerst tijdens de Kick-Off van 18 t/m 21 januari en daarna tijdens het officiële event van 15 t/m 18 maart 2023. Beide evenementen beloven de perfecte combinatie van skiën en feesten. Overdag de pistes van Zell am See-Kaprun trotseren en daarna de leukste feestjes bijwonen. Ga jij die kant op?

Dutchweek Zell am See-Kaprun: twéé keer feesten

Alweer een aantal jaar hoort ook Zell am See-Kaprun bij de Dutchweek locaties. Logisch ook wel als je kijkt naar de mogelijkheden! Feesten doe je hier niet in één, maar in twéé dorpen! En dat twee keer. Dit seizoen zijn er maar liefst twee Dutchweek-edities in het populaire Oostenrijkse skigebied. Eerst de kick-off voor een feestelijk voorproefje en daarna nog een keer. Dutchweek Zell am See-Kaprun is een evenement waar je écht een keer bij moet zijn geweest. Je kunt je onder andere verheugen op veel sneeuw, prachtige pistes, feesten en leuke wintersportactiviteiten. Alle ingrediënten die je van Dutchweek bent gewend, op een te gekke locatie bij een gletsjer en de Zeller See. 

Programma Dutchweek Zell am See-Kaprun

Het programma voor Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023 belooft weer veel goeds en is vergelijkbaar met de vorige editie. Naast feesten staat er nog veel meer leuks op het programma. Je kunt onder andere rekenen op het volgende:

  • Het DAKA & SINNER testcentrum: test allerlei skimateriaal
  • De Early Bird Ski Tour: extra vroeg de piste op, powered bij DAKA
  • East Ski Race: laat zien hoe snel je bent en maak kans op gave prijzen
  • Dutchweek entertainment bij: Schirmbarre Franzl, Cabrio Bar, Insider Bar, Pavillion, BaumBar en Icecamp Sonnendeck.

Arrangementen

Wil jij erbij zijn tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023? Bij partner Summit Travel boek je compleet verzorgde arrangementen, inclusief skipas en entreebandje waarmee je toegang hebt tot alle feestjes en activiteiten. Van eenvoudige pensions tot luxe appartementen en hotel met uitgebreide wellness. Er zijn accommodaties op basis van alleen logies, maar ook op basis van halfpension.

  

Dutchweek Zell am See-Kaprun 2023
© Dutchweek

Alles los boeken

Je kunt je verblijf en toegang tot de events natuurlijk ook los boeken.

Nog meer Dutchweek!

Dutchweek Zell am See-Kaprun is niet het enige evenement in de sneeuw van de Nederlandse evenementenorganisatie. Je kunt ook naar:

Skigebied Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun is een sneeuwzeker skigebied met 138 kilometer aan pistes. De pistes liggen zowel op de Kitzsteinhorn Gletscher (3029 m) als de Schmittenhöhe (2000 m). Zowel ervaren skiërs als beginnende wintersporters voelen zich thuis in dit veelzijdige skigebied. Wie wel van een beetje uitdaging houdt, moet zich zeker aan de Trassabfahrt wagen, een van de langste zwarte pistes van Oostenrijk. Ga ook zeker even naar de Gipfelwelt 3000 bovenop de Kitzsteinhorn. Hier kun je van een waanzinnig uitzicht genieten vanaf het 'Top of Salzburg' uitkijkplatform. Voor gezellige après-ski ben je in Kaprun en Zell am See ook aan het juiste adres.

Zell am See-Kaprun skigebied
© Spalder Media Group