Skip to navigation Skip to main content
Dutchweek Zell am See Kaprun programma
© Dutchweek

Dutchweek Zell am See-Kaprun 2024

In 2024 kun je niet één, maar twee keer genieten van Dutchweek in Zell am See-Kaprun. Allereerst tijdens de Kick-Off van 17 t/m 20 januari en daarna tijdens het officiële event van 13 t/m 16 maart 2024. Beide evenementen beloven de perfecte combinatie van skiën en feesten. Overdag de pistes van Zell am See-Kaprun trotseren en daarna de leukste feestjes bijwonen. Ga jij die kant op?

Dutchweek Zell am See-Kaprun: twéé keer feesten

Feesten in niet één, maar twéé dorpen? Skiën op drie verschillende skibergen? Het kan als je er in 2024 bij bent tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun. Dit seizoen zijn er wederom twee edities: de kick-off van 17 t/m 20 januari en daarna het officiële event van 13 t/m 16 maart 2024. Overdag kun je heerlijk skiën op de 138 km aan pistes van Zell am See-Kaprun en zelfs de oversteek maken naar Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (nog eens 270 km aan pistes). Rond het middaguur vinden de eerste feestjes plaats en de laatste beats klinken tot diep in de nacht. Je kunt je onder andere verheugen op veel sneeuw, prachtige pistes, feesten en leuke wintersportactiviteiten. Alle ingrediënten die je van Dutchweek gewend bent, op een te gekke locatie bij de gletsjer en Zeller See. 

Programma Dutchweek Zell am See-Kaprun

Het programma voor Dutchweek Zell am See-Kaprun 2024 belooft weer veel goeds en is vergelijkbaar met de vorige editie. Naast feesten staat er nog veel meer leuks op het programma. Nog niet alles is bekend, maar je kunt in ieder geval rekenen op:

  • Dutchweek entertainment bij: Schirmbarre Franzl, Cabrio Bar, Insider Bar, Pavillion, BaumBar, Kitsch & Bitter en Icecamp Sonnendeck.

Arrangementen

Wil jij erbij zijn tijdens Dutchweek Zell am See-Kaprun 2024? Bij onze partner Summit Travel boek je compleet verzorgde arrangementen, inclusief skipas en tickets waarmee je toegang hebt tot alle feestjes en activiteiten. Van eenvoudige pensions tot luxe appartementen en hotels met uitgebreide wellness. Er zijn accommodaties op basis van alleen logies, maar ook op basis van logies/ontbijt en halfpension.

   

Dutchweek Zell am See-Kaprun 2024
© Dutchweek

Alles los boeken

Je kunt je verblijf en toegang tot de events natuurlijk ook los boeken.

Nog meer Dutchweek!

Dutchweek Zell am See-Kaprun is niet het enige evenement in de sneeuw van de Nederlandse evenementenorganisatie. Je kunt ook naar:

Skigebied Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun is een sneeuwzeker skigebied met 138 kilometer aan pistes. De pistes liggen zowel op de Kitzsteinhorn Gletscher en Maiskogel als de Schmittenhöhe. Zowel ervaren skiërs als beginnende wintersporters voelen zich thuis in dit veelzijdige skigebied. Wie wel van een beetje uitdaging houdt, moet zich zeker aan de Trassabfahrt wagen, een van de langste zwarte pistes van Oostenrijk. Ga ook zeker even naar de Gipfelwelt 3000 bovenop de Kitzsteinhorn. Hier kun je van een waanzinnig uitzicht genieten vanaf het 'Top of Salzburg' uitkijkplatform. Voor gezellige après-ski ben je in Kaprun en Zell am See ook aan het juiste adres. Zin in iets anders? Maak dan vanaf de Schmittenhöhe de oversteek naar Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Dankzij de zellamseeXpress en Ski ALPIN CARD heb je toegang tot in totaal 408 km aan pistes.