Dutchweek Zell am See-Kaprun 20 t/m 24 januari 2021

Dutchweek Zell am See-Kaprun is een fantastisch evenement waar je écht een keer bij moet zijn geweest. Van 20 tot en met 24 januari 2021 kun je je verheugen op veel sneeuw, prachtige pistes, feesten en leuke wintersportactiviteiten. Alle ingrediënten die je van Dutchweek bent gewend, op een te gekke locatie bij een gletsjer en de Zeller See. Zodra het programma bekend is, zullen we dat op deze pagina met je delen.

Skigebied Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun is een sneeuwzeker skigebied met 138 kilometer aan pistes. De pistes liggen zowel op de Kitzsteinhorn Gletscher (3029 m) als de Schmittenhöhe (2000 m). Zowel ervaren skiërs als beginnende wintersporters voelen zich thuis in dit veelzijdige skigebied. Wie wel van een beetje uitdaging houdt, moet zich zeker aan de Trassabfahrt wagen, een van de langste zwarte pistes van Oostenrijk. Ga ook zeker even naar de Gipfelwelt 3000 bovenop de Kitzsteinhorn. Hier kun je van een waanzinnig uitzicht genieten vanaf het 'Top of Salzburg' uitkijkplatform. Voor gezellige après-ski ben je in Kaprun en Zell am See ook aan het juiste adres.

Arrangementen & Programma

Vanaf €308,- per persoon kun je al een appartement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met zwembad of een uitstekende ligging ten opzichte van de liften. Voor ieder is er wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Bekijk alle arrangementen op de website van Summit Travel
Meer informatie over het evenement vind je op Dutchweek.nl
Losse toegang tot alle feestlocaties in Zell am See-Kaprun: eventbandje bestellen

Programma Dutchweek Zell am See – Kaprun 2021

Zodra het programma van Dutchweek Zell am See – Kaprun 2021 bekend is, zullen we dat op deze pagina met je delen.

Ben je helaas verhinderd van 20 t/m 24 januari 2021? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweek Kirchberg: 9 t/m 17 januari 2021
- Dutchweek Saalbach: 13 t/m 21 maart 2021
- Dutchweek Gerlos: 24 t/m 27 maart 2021
- Dutchweek Norway: 23 t/m 27 maart 2021
- Dutchweek Val Thorens: 1 t/m 8 mei 2021

Bekijk hier de aftermovie van Dutchweek Zell am See - Kaprun 2020

Koop je eventbandje hier