Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel Terrace

Engelberg | Zentralschweiz | Zwitserland
Afbeelding - hotel-terrace-4
Afbeelding - hotel-terrace-10
Afbeelding - hotel-terrace-2
Afbeelding - hotel-terrace-1

Dit historische ‘art nouveau’ 3-sterrenhotel Terrace is een charmant, uit 1905 stammend, hotel met een prachtig panorama uitzicht over Engelberg. Het centrum is snel en gemakkelijk vanuit het hotel in ca. 3 minuten te bereiken met een personenlift (24 uur per dag). Vanuit het centrum is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de Titlis skiliften, of slechts enkele minuten met de skibus die regelmatig rijdt (gratis).

Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten met onder andere een zeer mooie entree/lounge, een panorama-serre, gratis Wi-Fi, skiberging, een restaurant, een gezellige bar (met o.a. 500 verschillende Gins!) en parkeerplaatsen (tegen betaling, kan niet van te voren gereserveerd worden). Er is verder nog een spelkamer met o.a. een biljart en een wellness (open 16:00-20:00 uur) met stoombad, sauna en relaxruimte. 

Hotel Terrace heeft in totaal ca. 200 kamers, elk met een badkamer met bad of douche, toilet en föhn, telefoon, flatscreen-tv, kluisje en gratis Wi-Fi. De kamers van het type "Standaard" bevinden zich in het hoofdgebouw. de kamers van het type "Comfort" bevinden zich in het bijgebouw; deze zijn iets moderner en comfortabeler (in 2020 gerenoveerd).

Summit Travel biedt de volgende kamers aan:

  • 2-persoonskamer Standaard (17m2)
  • 2-persoonskamer Comfort (18m2)
  • 3-persoonskamer Standaard (24m2)
  • 4-persoonskamer Comfort (36m2), bestaan uit 2 ruimtes

Het verblijf is op basis van logies & ontbijt, met een heerlijk ontbijtbuffet in de ochtend. Het diner (in buffetvorm) kan bijgeboekt worden en dit is zeker te adviseren. Tijdens het diner zijn water en tafelwijn inbegrepen!

De duur van de inbegrepen skipas staat gelijk aan het aantal nachten dat je boekt en gaat in op de dag ná aankomst (hier kan helaas niet van afgeweken worden; dit zijn vaste arrangementen bij dit hotel).

Afbeelding - hotel-terrace-4

Hotel Terrace

  • Engelberg
  • Zentralschweiz

Accommodaties bij reispartners in Hotel Terrace