Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Berghotel Trübsee

Engelberg | Zentralschweiz | Zwitserland
Afbeelding - berghotel-trubsee-3
Afbeelding - berghotel-trubsee-6
Afbeelding - berghotel-trubsee-9
Afbeelding - berghotel-trubsee-12
Het "pistehotel" Berghotel Trübsee ligt midden in het skigebied van Engelberg-Titlis op een hoogte van 1800 m. Als je 's ochtends graag de eerste op de piste bent, ben je hier aan het juiste adres! Je kunt of naar het centrum van Engelberg afdalen op de ski's of de gondellift gebruiken (rit duurt ca. 10 minuten).

Tot de faciliteiten van de accommodatie beschikt over een lobby met receptie, lift, internethoek en wifi, ontbijtruimte, restaurant, bar, eigen bioscoop, kinderspeelhoek, skiruimte met skischoendroger met directe toegang tot de piste, en een terras.

De sauna is dagelijks van 16:00 - 20:00 uur geopend. Voor het hotel is een sneeuw glijpark.

Per geboekte kamer is een parkeerplaats bij het dalstation Engelberg-Titlis inclusief (de toewijzing hiervan door de parkeerplaatsmedewerkers ter plaatse is verplicht). Je kunt je bagage of in de gondelbaan naar het berghotel meenemen of indien gewenst bij het dalstation laten, waarna de bagage gratis naar de accommodatie wordt vervoerd (na aanmelding vooraf direct bij het hotel).

Alle gasten ontvangen in Engelberg de gastenkaart voor vele kortingen en gratis services zoals bijvoorbeeld het gebruik van de skibus, van de loipes, van verschillende wellnessvoorzieningen en nog veel meer (wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).
Afbeelding - berghotel-trubsee-3

Berghotel Trübsee

  • Engelberg
  • Zentralschweiz

Accommodaties bij reispartners in Berghotel Trübsee