8 oktober 2018 door Joris in 'Algemeen''

Je kunt je wintersport niet vroeg genoeg boeken! Het wintersportaanbod staat vaak aan het eind van de zomer alweer online, waardoor je er vroeg bij kunt zijn. Je wintersport vroeg boeken heeft veel voordelen. Zo betaal je vaak niet alleen minder, maar is het aanbod ook nog een stuk uitgebreider. Wanneer je met een grote groep op wintersport wilt gaan, of specifieke wensen hebt, is het dus zaak om er op tijd bij te zijn. En een vakantie al lang van tevoren op de planning hebben staan is geen straf toch? Dan kan de voorpret ook eerder beginnen!

#1. Vroegboekkorting

Vroeg boeken = de beste prijs! Wanneer je al vroeg je wintersport boekt, profiteer je simpelweg van de scherpste prijs. Bij Sunweb ben je niet alleen voordeliger uit vanwege de vroegboekkorting, maar ook vanwege het feit dat je je wintersport boekt inclusief skipas. Zo kun je de kosten thuis al beter inschatten en hoef je straks in de sneeuw geen dure skipas meer aan te schaffen.

#2. Groot aanbod

Met een groot gezelschap is het vaak niet eenvoudig om een geschikte accommodatie te vinden. Ook families die met elkaar op wintersport willen, hebben vaak moeite om het ideale onderkomen te vinden. Door al vroeg op zoek te gaan naar het hotel, appartement of pension dat bij jullie past, heb je meer mogelijkheden.

Wanneer je nu boekt, heb je nog de keuze uit een groot aanbod (Foto: © Sunweb)

#3. Skigarantie

Misschien wacht je liever eerst op een geruststellende hoeveelheid sneeuw voor je je wintersport boekt. Toch hoeft dit ook geen reden te zijn om je wintersport niet vroeg te boeken. Bij Sunweb boek je je wintersport t/m 14 oktober met gratis skigarantie. Mocht er onverhoopt toch onvoldoende sneeuw liggen op de plaats van bestemming, dan kun je je wintersport kosteloos omboeken of annuleren.

#4. Langer voorpret

Wanneer je eerder boekt, kun je je langer verheugen op je wintersport! Maak alvast een appgroep aan voor het reisgezelschap en begin met de voorpret. Houd de sneeuwhoogtes in de gaten, deel de webcams met verse sneeuw en overleg vast wie welke spelletjes en boodschappen meeneemt. Een wintersport boek je nooit té vroeg!

#5. Online skiles en skihuur boeken

Op wintersport gaan kan soms best wat stress opleveren. Je moet inpakken, er kunnen files staan onderweg en eenmaal ter plaatse moet je ook nog allemaal dingen regelen. Wanneer je je wintersport al vroeg boekt, heb je nog genoeg tijd om hier alvast wat zaken te plannen. Zo vallen skimateriaal en skiles bijvoorbeeld eenvoudig bij te boeken. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar ook energie en stress!

Boek je wintersport met vroegboekkorting bij Sunweb >

Skiër daalt af naar een skidorp

Bespaar jezelf de nodige stress en boek direct je skiles en skihuur (Foto: © Sunweb)

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.