8 september 2020 door Thijs in Tips

De wintersport 2020/2021 komt weer dichterbij! Ben jij al op zoek naar een bestemming en accommodatie? Daarna is het tijd voor de voorpret en om in de wintersportstemming te komen. In dit weblog hebben we een overzicht gemaakt met alles wat je nodig hebt voor het plannen van de wintersport 2020/2021. Vraag alvast een brochure aan, doe een algemene aanvraag bij de VVV of profiteer van aantrekkelijke wintersport aanbiedingen. Skigebieden, accommodaties, beoordelingen en webcams. Straks ben je helemaal klaar voor de wintersport 2020/2021.

#1. Skigebied

Ga jij tijdens wintersportseizoen 2020/2021 weer naar hetzelfde skigebied als altijd of kies je voor een nieuwe bestemming? Misschien wil je in verband met de coronacrisis wel naar een rustig skigebied waar je geen last hebt van wachtrijen en overvolle pistes. Wanneer je niet aan het hoogseizoen gebonden bent kun je buiten de schoolvakanties (laagseizoen) gaan skiën, wanneer de pistes nóg rustiger zijn. Komend seizoen weer naar Oostenrijk? De machtige toppen van Zwitserland, Dolomieten in Italië, de reusachtige skigebieden van Frankrijk en de snel bereikbare skidorpen van Duitsland hebben ook genoeg te bieden! 

Blij wintersport 2020 2021#2. Accommodatie boeken

Hoewel Snowplaza geen reisorganisatie is, kunnen we je wel helpen bij het vinden van een geschikte accommodatie. Wij hebben scherpe aanbiedingen incl. skipas voor je geselecteerd die je kunt boeken bij de bekende touroperators. Ook kun je via de VVV in jouw volgende wintersportbestemming een algemene aanvraag doen voor een hotel, pension of vakantiehuis. Wil je met een grote groep op wintersport? Vul het aanvraagformulier in en onze partner, Summit Travel, neemt contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

#3. Wintersport 2020/2021: kom in de stemming

Nu je een bestemming en accommodatie voor de wintersport 2020/2021 hebt gevonden, begint het lange wachten. Gelukkig kun je via Snowplaza alvast in de wintersportstemming komen! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de Alpen, houd in de gaten of er al sneeuw valt en check de webcambeelden in het skigebied. 

#4. Op wintersport!

Tijd om op wintersport te gaan in wintersportseizoen 2020/2021! Ook wanneer je eenmaal in de sneeuw bent biedt Snowplaza de gewenste informatie. Bekijk voor je de piste opgaat nog even de actuele sneeuwhoogte, het weer en de temperatuur. Ook kun je nog even een blik op de pistekaart werpen om je wintersportdag te plannen. 

#5. Na de wintersport 2020/2021

Ook na je wintersport 2020/2021 wil je dat wintersportgevoel nog even vast zien te houden. Na het uitzoeken van de foto's, het wassen van de skikleding en het onderhoud aan het skimateriaal is het tijd om na te genieten. Vergeet ook niet om een beoordeling achter te laten op Snowplaza!

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen