Teambuilding? De gehaalde targets vieren? Ga met je bedrijf op groepsreis naar de sneeuw! De unieke combinatie van inspanning en ontspanning maken een bedrijfswintersport tot een onvergetelijk moment. Summit Travel heeft ruime ervaring in organiseren van shorttrips voor bedrijven op maat.

Ga direct naar het aanvraagformulier >

Groepsreis wintersport

Je wintersport boeken zonder financieel risico!

Het zijn momenteel rare tijden, waarbij het Corona virus voor veel onzekerheid zorgt. Summit Travel heeft er alle vertrouwen in dat er volgende winter weer volop geskied gaat worden. Om jou en je collega’s een onbezorgde aanloop naar de wintersport te geven, is het bij veel accommodaties mogelijk om tot 3 maanden of zelfs 6 weken voor vertrek kosteloos te annuleren. Je krijgt dan dus ook het door jou (aan)betaalde bedrag volledig terug!

Vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel

Enthousiast geworden? Zo gaat Summit Travel jou helpen bij het vinden van de perfecte wintersport voor jouw bedrijf:

Groepsreis Stap 1: Stuur middels onderstaand formulier een aanvraag voor jouw groep! Summit Travel neemt zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en de wensen te inventariseren.
Dutchweek met groep Stap 2: Summit Travel zoekt geschikte locaties en werkt deze uit in een compleet reisvoorstel. Uiteraard wordt er ook gedacht aan skimateriaal, vervoer en verzekeringen.
Stap 3: Er zijn vaak meerdere mogelijkheden voor de skitrip van jouw groep. Het team van de groepsafdeling houdt graag contact om goed op de hoogte te zijn van jouw wintersportplannen en waar nodig aanpassingen te doen.
Stap 4: Weet je welke optie het gaat worden? Dan gaat Summit Travel de boeking in orde maken. Hierbij wordt zoveel mogelijk uit handen genomen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.
Ps: het definitief personenaantal spreken we later af.
Stap 5: De wintersport komt eraan! Jouw vaste contactpersoon bij Summit Travel staat klaar voor al jouw vragen en (last minute) wijzigingen. Dan kun jij je focussen op het pakken van je reistas en het meenemen van de reispapieren.
Stap 6: Eindelijk sta je in de sneeuw! Geniet van de gezelligheid met jouw collega’s. Indien er iets is, kun je Summit Travel natuurlijk ook tijdens de reis bereiken.

Aanvraagformulier groepsreizen wintersport

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Summit Travel. Eén van de medewerkers van de groepsafdeling neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te nemen. Vul onderstaand formulier in en maak kennis met de service, de flexibiliteit en het maatwerk van Summit Travel.

Bedrijfsaanvraag:
Met onderstaand formulier vraag je een vrijblijvende offerte aan. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Jouw contactgegevens:
Naam *:
Bedrijfsnaam *:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon *:
E-mail *:
Kenmerken & wensen:
Aanleiding reis *:
Aantal personen *:
Gewenste periode *:
Gewenste aankomstdag(en):
Aantal nachten *:
Aantal skidagen *:
Gewenste verzorging:
Accommodatie type:
Klasse accommodatie:
Gewenste vervoer:
Landen voorkeur:
Grootte skigebied:
Gewenste après-ski:
Opmerkingen
en wensen:
* = verplicht veld Versturen naar Summit Travel >
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen