Bedrijfsaanvraag

Aankomende winter met het bedrijf de sneeuw opzoeken? Goed idee! Snowplaza helpt je in samenwerking met Summit Travel bij het vinden van de passende wintersportreis voor je organisatie. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Wintersportspecialist

Summit Travel is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het organiseren van wintersportreizen naar de Alpen! Door de combinatie van persoonlijke service, flexibiliteit, kennis en een uitgebreid assortiment is een passende wintersportreis al snel gevonden!

Alles is mogelijk en altijd geheel op maat

We beschikken over een zeer ruim assortiment in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland en voor iedere groep hebben we een passend aanbod. Naast de accommodatie kunnen wij nog meer voor je regelen, van vervoer tot materiaalhuur, en van skilessen tot een vergaderruimte. Zowel in het offertetraject, als tijdens de voorbereiding op je wintersport stellen we alles in werking om je snel van de gewenste informatie te voorzien.

Bedrijfsaanvraag:
Met onderstaand formulier vraag je een vrijblijvende offerte aan. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Uw contactgegevens:
Naam *:
Bedrijfsnaam *:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon *:
E-mail *:
Gewenste contactvorm *:
Kenmerken & wensen:
Aanleiding reis *:
Aantal personen *:
Gewenste periode *:
Gewenste aankomstdag(en):
Aantal nachten *:
Aantal skidagen *:
Gewenste verzorging:
Accommodatie type:
Klasse accommodatie:
Gewenste vervoer:
Landen voorkeur:
Grootte skigebied:
Gewenste après-ski:
Opmerkingen
en wensen:
* = verplicht veld Versturen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen