Skip to navigation Skip to main content

10 tekenen dat je niet meer kunt wachten tot het winter wordt

16762 - 10 tekenen dat je niet meer kunt wachten tot het winter wordt (1)

De wintersportkriebels zijn deze zomer geen moment bij je weggeweest. Wat jou betreft kan de tijd tot het volgende skiseizoen niet snel genoeg voorbijgaan. Je luistert iedere dag naar après-ski hits, je kijkt dagelijks naar oude wintersportfoto’s en je bent alweer druk bezig met het boeken van je volgende skivakantie. In dit weblog heb ik tien tekenen op een rijtje gezet, waaruit blijkt dat jij echt niet meer kunt wachten tot de winter begint.

#1. Je luistert alleen maar après-ski hits

Wat de grootste zomerhit van dit jaar is? Jij hebt geen idee, want jouw afspeellijsten bestaan alleen maar uit après-ski hits. Thuis, in de auto en zelfs op het strand schallen nummers als ‘Cowboys en Indianen’, ‘Holz’ en ‘Atemlos’ keihard uit de speakers. Tip: luister de Snowplaza après-ski afspeellijst op Spotify >



#2. Je bezoekt regelmatig een indoorskihal

Niks kan tippen aan echte sneeuw, maar iedere maand een bezoek brengen aan een gletsjer of exotisch skigebied, behoort helaas niet voor iedereen tot te mogelijkheden. Geen probleem voor jou, je gaat gewoon af en toe een middag skiën in een indoor skihal.

#3. Kaiserschmarrn, Tiroler Gröstl en Tartiflette staan wekelijks op het menu

Je verlangt niet alleen naar heerlijke pistes, maar ook naar gezellige berghutten en de lekkerste wintersportgerechten. Iedere week bekijk je de receptenpagina van Snowplaza en kook je weer een ander gerecht. Kaiserschmarrn, Tiroler Gröstl en Tartiflette, het staat allemaal bij jou thuis op het menu!

16762 -  (4)
Hmmmmm Käsespätzle!
Hmmmmm Käsespätzle!

#4. Je shopt online al je wintersportspullen bij elkaar

Strandmode? Echt niet! Jij struint dagelijks het internet af op zoek naar de leuke gadgets, accessoires en een nieuwe wintersportoutfit. Je kent de wintersportcollectie van je favoriete merken inmiddels uit je hoofd en je weet precies hoe jij dit seizoen de piste af gaat komen.

#5. Je kijkt dagelijks naar oude wintersportfoto’s

Iedere avond in bed scroll je door je oude wintersportfoto’s. Wat is het fijn om in de sneeuw te zijn! Je kunt niet wachten om weer nieuwe wintersportherinneringen te maken.

16762 -  (5)
Kun jij ook niet wachten om op wintersport te gaan?

#6. Je organiseert een wintersportfeestje voor al je vrienden

Zomerbarbecue? Jij organiseert gewoon een wintersportfeestje! Braadworsten van de grill met currysaus en zuurkool en een hele lading Wiener Schnitzels met patat. De flessen schnaps en halve liters bier mogen uiteraard niet ontbreken. Uit de speakers schalt vanzelfsprekend de après-ski muziek.

#7. Je bent je volgende wintersport alvast aan het plannen

Terwijl iedereen nog helemaal in de zomerse sferen zit, ben jij alweer druk bezig met het plannen van je volgende wintersport. Je trommelt je maatjes bij elkaar en samen beslissen jullie welk skigebied het dit jaar gaat worden.

16762 -  (6)
Je droomt stiekem weg naar dat ene mooie plekje in de sneeuw...

#8. Je controleert bijna iedere dag of er al sneeuw is gevallen

Bijna dagelijks controleer je of er al ergens in de Alpen een vlok sneeuw gevallen is. Is dat het geval, dan spring je een gat in de lucht. Hè hè… De winter is eindelijk in aantocht!
Tip: meld je hier aan voor de Snowalert van Snowplaza >

#9. Je overweegt om in de herfst alvast op wintersport te gaan

Je hebt natuurlijk al lang gekeken wanneer de eerste skigebieden hun pistes openen. Een aantal skigebieden openen al in de herfst en dus overweeg je serieus om dan alvast een paar dagen te gaan skiën. Kalender opening skigebieden 2019/2020 >

#10. Je kunt niet wachten om weer een dikke trui aan te trekken

Vreselijk die hitte! Je kunt niet wachten om weer een lekkere dikke trui aan te trekken en met een kop warme chocomelk op de bank neer te ploffen. Is de zomer al voorbij?

16762 -  (7)
En dan een heerlijk kopje warme chocomelk!



In hoeveel punten herken jij jezelf en je vrienden?

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.