Skip to navigation Skip to main content

Prijswinnaar Atomic skibril is bekend

16132 - Prijswinnaar Atomic skibril is bekend (1)
Skiër met Atomic kleding en materiaal

De meeste mensen hebben inmiddels genoten van een welverdiende wintersportvakantie in de Alpen. Het is daarom een goed moment om jouw ervaringen te delen met andere wintersporters op Snowplaza. Juist die ervaringen kunnen anderen helpen om juist wel of juist niet voor een bestemming te kiezen. Heb je deze week een beoordeling achtergelaten? Dan heb je automatisch kans gemaakt op de stijlvolle REVENT L FDL HD Goggles van Atomic. In dit weblog maken we de winnaar van de skibril bekend. Heb jij helaas niet gewonnen? Niet getreurd, want we hebben nog een hele gave winactie online staan!

De winnaar van de Atomic REVENT L FDL HD Goggles

Door deze week een beoordeling achter te laten op Snowplaza, maakte je kans op de stijlvolle REVENT L FDL HD Goggles van Atomic. Deze skibril heeft gespiegelde glazen en is perfect voor een zonnige of halfbewolkte dag op de piste. Door de 'live-fit' technologie past de bril zich aan naar je gezicht en dat zorgt voor optimaal comfort. Bij deze willen we Annemijn Kroon van harte feliciteren. Met jouw beoordeling over La Clusaz heb je de skibril gewonnen. Je ontvangt een mailtje met meer informatie op het door jou opgegeven e-mailadres. Snowplaza wenst je veel plezier met de prijs!

Atomic REVENT L FDL HD Goggles

Laat een beoordeling achter

We hopen natuurlijk dat je, nu de winactie is afgelopen, gewoon doorgaat met het achterlaten van beoordelingen op Snowplaza. Jouw tips en ervaringen kunnen doorslaggevend zijn bij de zoektocht van een ander, maar ook andersom.

Laat hier een beoordeling achter >

Nieuwe winacties

Heb niet gewonnen? Geen zorgen, want we gaan natuurlijk gewoon door met leuke winacties. Doe bijvoorbeeld mee met de Skigebieden Quiz en maak kans op twee skipassen. Kijk op www.snowplaza.nl/winacties/ voor een overzicht van alle winacties.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.