Wintersportprijzen winnen!

Op Snowplaza.nl hebben we regelmatig leuke winacties en prijsvragen. Door mee te doen maak je kans op geweldige wintersportprijzen, waaronder complete vakanties! Op deze pagina vind je altijd een overzicht van de actuele winacties. Doe mee en win!

Maak kans op een wintersport naar Canada!

doe mee aan onze prijsvraag en win een wintersport naar canadaSamen met onze partners Sneeuwzeker Deals en Skiinformatie.nl hebben we een superleuke actie opgezet. Wil jij een compleet verzorgde wintersport voor 2 personen naar Canada winnen? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en wie weet zit jij in maart of april 2018 een dikke week in Canada! Je vliegt met KLM, waarbij je je wintersportuitrusting gratis mee kan nemen. Vervolgens verblijf je 2 nachten in Edmonton en 5 nachten in Jasper inclusief skipas.

Doe mee en win ›

Win een luxe vakantie in Kaprun voor 4 personen

Wil jij een compleet verzorgde wintersport van Sunweb voor 4 personen in Kaprun winnen? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en wie weet zit jij in januari 2018 een lang weekend (4 dagen) in Kaprun! Je verblijft in een appartement van Vaya Kaprun**** op basis van logies inclusief 3-daagse skipas. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op de vraag: “In welke Oostenrijkse regio ligt Kaprun?”.

Doe mee en win ›

Win een wintersport in Sölden voor 10 personen

Wil jij deze winter gezellig met een grote groep vrienden of familie op wintersport? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en maak kans op deze geweldige prijs! In samenwerking met Summit Travel kun je een vakantiehuis voor 7 nachten, van 6 t/m 13 januari 2018, voor maximaal 10 personen winnen. Je verblijft op basis van logies in een appartement van Bauernhäusl dat op slechts 600 meter van de Giggijochbahn en het centrum van Sölden ligt.

Doe mee en win ›

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen