SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental behoort met 288 km aan pistes tot de grootste en modernste skigebieden in Oostenrijk. Vanuit de negen dorpen heb je toegang tot een snel liftennetwerk en het skigebied met mooie brede pistes en maar liefst 21 dalafdalingen. Daarnaast vind je in SkiWelt 80 sfeervolle berghutten, uitgebreide kinderlanden, een iglodorp, funparks, prachtige wandelpaden en nog veel meer. Uiteraard staat dit seizoen het thema veiligheid centraal, zodat je ondanks COVID-19 toch een ontspannen en veilige wintersport kunt beleven. Op deze pagina lees je meer over een wintersport in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is te groot om in één keer te verkennen. Je kunt je er dagen achter elkaar vermaken zonder tweemaal dezelfde piste te skiën. Er zijn diverse routes uitgezet, waaronder de befaamde ‘Best of SkiWelt skitochten’. Overal voel je de typische Tiroler gezelligheid en gastvrijheid. Niet alleen in je accommodatie, maar ook op het terras bij de berghutten en in de restaurants. Zowel families, als beginners en gevorderden voelen zich hier thuis. Of je er nou komt om te skiën of snowboarden en of je er nou gaat langlaufen of wandelen: hier geniet je 100%!

6 redenen om naar SkiWelt te gaan

  • Goede bereikbaarheid als eerste skigebied over de grens in Tirol
  • 288 km aan pistes in alle moeilijkheidsgraden
  • Meer dan 80 skihutten met veel regionale producten
  • Perfect skigebied voor kinderen en beginnende skiërs
  • Typische Oostenrijkse gezelligheid in de dorpen
  • Schitterend uitzicht op de Wilder Kaiser

Veiligheid in SkiWelt

De veiligheid en gezondheid van gasten, medewerkers en bewoners is deze winter prioriteit nummer één in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Uiteraard worden alle maatregelen vanuit de overheid strikt opgevolgd en heeft SkiWelt ook zelf duidelijke richtlijnen. Zo dienen je mond en neus bedekt te zijn wanneer je met de gondel gaat, bijvoorbeeld middels een mondkapje of buff, staan er overal desinfectiemiddelen en worden alle medewerkers continu getest op het coronavirus.

Bekijk alle maatregelen van SkiWelt

Skigebied SkiWelt uitzicht

© Roland Defrancesco

Sfeervolle Tiroolse dorpen

De negen dorpen in de SkiWelt hebben allemaal een eigen karakter, maar delen die typische en fijne Tiroolse sfeer. Kies voor een verblijf in: Going am Wilder Kaiser, Ellmau, Scheffau am Wilder Kaiser, Söll, Itter, Hopfgarten im Brixental, Kelchsau, Westendorf of Brixen im Thale. Er is voor ieder wat wils!

Op de piste in SkiWelt

© Mathäus GartnerLunchen bij een berghut in SkiWelt

© Peter von FelbertSkiën in SkiWelt

© Roland DefrancescoLift in SkiWelt

© EvenproductionsApres-ski in SkiWelt

© Mathäus Gartner