Dutchweek Kirchberg 15 t/m 19 januari 2020

Tijdens Dutchweek Kirchberg kun je je van 15 t/m zaterdag 19 januari 2020 gaan verheugen op zon, sneeuw, après-ski en feest! Kirchberg is de zesde Dutchweek locatie en de vierde, en laatste, bestemming in Oostenrijk. Dit bruisende skidorp in Tirol zal nog gezelliger worden dan het al is. Het programma is momenteel nog niet bekend, maar zodra dit het geval is maken wij dit op deze pagina bekend.

Skigebied KitzSki: Kirchberg & Kitzbühel

Kirchberg en Kitzbühel delen een skigebied dat beschikt over ruim 175 kilometer piste. Dit moderne skigebied is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Door middel van 'snowfarming' is dit jaarlijks het allereerste skigebied (zonder gletsjer) waar het wintersportseizoen van start gaat. Moderne liften zoals de 3S-lift tussen de Pengelstein en Wurzhöhe garanderen snelle aansluitingen. Vanuit Kirchberg sta je middels de Fleckalmbahn en Maierlbahn snel in het hart van het skigebied. Tijdens Dutchweek Kirchberg ontkom je natuurlijk ook niet aan het skiën van de Streif, de wereldberoemde afdaling waar de Hahnenkammrennen op worden georganiseerd. Ook zijn er in het skigebied tal van fijne berghutten.

Arrangementen & Programma Dutchweek Kirchberg

Vanaf €425,- per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten. Op zoek naar een iets luxer verblijf? Er zijn ook accommodaties met sauna en wellness te boeken, voor ieder wat wils! Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Bekijk alle arrangementen op de website van Summit Travel.
Meer informatie over het feestprogramma, foto’s & video’s vind je op Dutchweek.nl.
Losse toegang tot alle feestlocaties in Kirchberg: eventbandje bestellen

Programma Dutchweek Kirchberg 2020

  • SLAM! Stage, Hotel Klausen bij de FleckAlmBahn: dagelijks dj's + DJ La Fuente’s Full Colour Innercircle op vrijdagmiddag
  • Go Après-ski, Dorfplatz, centrum Kirchberg, barren van Hotel Bechlwirt en van de Eisbar: vrij entree, dagelijks van 15:00 tot 20:00 uur
  • Club SLAM!, Der Tiroler: clubbing van 20:00 tot 00:00 uur op donder- en vrijdag en van 20:00 tot 02:00 uur op vrij- en zaterdag.
  • Rodelen: donderdag en vrijdag tot 18:30 uur, met muziek bij Gasthof Obergaisberg.

Ben je helaas verhinderd van 15 t/m 19 januari 2020? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweek Zell am See-Kaprun: 22 t/m 26 januari 2020
- Dutchweek Italia: 11 t/m 15 maart 2020
- Dutchweek Saalbach: 18 t/m 22 maart 2020
- Dutchweek Gerlos: 28 maart t/m 5 april 2020
- Dutchweek Norway: 31 maart t/m 5 april 2019
- Dutchweek Val Thorens: 25 april t/m 2 mei 2020

Bekijk hier de aankondiging

Koop je eventbandje hier

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen