Verdere beoordelingen over Vallnord

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Schrijf een beoordeling

8

Datum 30 juli 2018

Door: Ben over Vallnord

La Massana kun je gerust naartoe gaan, niets mis mee. Gewoon een fijn dorpje, al is het allemaal niet super sfeervol. In vergelijking met andere dorpen in Andorra is het hier echter helemaal nog niet zo verkeerd, er is ook authentieke bebouwing. Daarnaast genoeg winkeltjes en restaurants. Met de gondel sta je snel in het skigebied waar je heerlijk kunt skiën. Sneeuw was er in overvloed. Wij combineerden het met een vakantie in Spanje.

8

Datum 25 juni 2018

Door: Eduard over Vallnord

Bijzonder om voor de eerste keer op wintersport te zijn geweest in Andorra. Ordino is mij zeer goed bevallen en er was echt sneeuw in overvloed. Prima dorpje met accommodaties aan de piste, leuke restaurantjes en gemoedelijke après-ski, niks mis mee. Skigebied was groot genoeg om ons een weekje te vermaken. ook een dagje naar Andorra La Vella geweest, aanrader als je even wil shoppen.

9

Datum 7 december 2012

Door: Mathijs over Vallnord

Zuiderse sfeer, goedkope prijzen en mooie pistes.

Arinsal is een functioneel wintersportdorp, weinig gezelligheid. Er is ook geen echte dalafdaling. Het skigebied staat in verbinding met dat van Pal door een gondel. De pistes zijn overwegend makkelijk en het is vooral geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen er minder. Je kan er zowel onder als boven de boomgrens skien. Vooral afdaling Marrades is leuk. De afdaling zijn kort, geen lange afdalingen mogelijk. Het skigebied van Arcalis is heel sneeuwrijk met mooie ongeprepareerde zwarte (off) pistes. Alle soorten skiers komen hier wel een dag of twee aan hun trekken.

4

Datum 27 januari 2012

Door: max over Vallnord

Een goed ski gebied met goed verzorgde pistes. Ons hotel was ook goed maar jammer dat de gratis ski bus vaak wel twee uur te laat kwam of helemaal niet kwam. Het probleem is bekend bij het plaatselijke vvv kantoor maar er woord niets aan gedaan en dat is jammer.

6

Datum 30 mei 2011

Door: Anoniem over Vallnord

Gunther Vanhee heeft hier een fantastische reis gehad. Suuuuuuuper

Overzicht liften en pisten Vallnord

Pisten

Lifte

Extra informatie

Blauwe pistes47 km Sleepliften10Seizoenstart
Rode pistes35 km Stoeltjeslift(en)23Seizoenseinde
Zwarte pistes10 km Gondels2Gletscher
Skirouten0 km Treinen0Minimale hoogte1550 m
Totaal92 km Capaciteit54990 Pers./Std.Maximale hoogte2625 m
Meer informatie over Vallnord ›

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen