Skip to navigation Skip to main content
Winter Male Author 1

"Skiën is mijn leven"

Ik zou uren kunnen schrijven over hoeveel passie ik heb voor het skiën en dan nog denk ik dat ik het niet zo zou kunnen verwoorden als ik het voel. Skiën is mijn leven en voor zo lang het duurt zal het mijn leven blijven!

Al jong begon mijn wintersport avontuur. Als kleine jongen had ik de smaak snel te pakken en stond ik een paar jaar later aan de start van mijn eerste slalom wedstrijd. Een paar jaar daarna besloot ik mijn wedstrijd ski's aan de kant te zetten en mijn passie voor het skiën te delen met anderen. Nu een aantal jaar verder geef ik meerdere maanden per jaar skiles waaronder 4,5 maand in het Oostenrijkse bergdorp Gerlos. In mijn vrije tijd trek ik er samen met mijn Blizzard ski's op uit opzoek naar de diepste poeder!

Door mijn werk als skileraar in de afgelopen jaren heb ik veel informatie weten te verzamelen omtrent het skileraren vak. Deze informatie heb ik gebundeld op de website sneeuwsportleraren.nl. Je vindt er onder andere hoe je skileraar kunt worden en leest er leuke en leerzame artikelen.