28 januari 2014 door Jasper in 'Materiaal'' | 0 Reactie(s)

Swans sneeuwbril

Het is aan het sneeuwen in de Alpen, dus is het tijd voor de sneeuwbril! Een sneeuwbril zorgt voor goed zicht bij sneeuwval. Er is niets zo vervelend als een sneeuwbril die beslaat terwijl je midden op de piste staat. Je ziet slecht met als gevolgd dat het skiën of snowboarden niet meer lekker gaat. Kort geleden kon je op snowplaza.nl lezen hoe je er voor kunt zorgen dat een sneeuwbril niet beslaat. Ondervind je nog steeds dat je sneeuwbril beslaat? De in Japan gevestigde fabrikant Swans heeft dankzij 103 jaar ervaring de oplossing gevonden.

Swans Rush XED

De dubbele lens van deze sneeuwbril voorkomt al grotendeels dat de sneeuwbril zal beslaan. Beslaat de lens toch, dan druk je op het knopje en wordt de bril verwarmd door middel van een doorzichtige verwarming in de lens, met als gevolg dat je binnen enkele seconden weer perfect zicht hebt. Klinkt dat niet fantastisch? Met 1 klik op de knop is het probleem opgelost.

Verwarmde sneeuwbril in Japan verkrijgbaar

Momenteel is de bril alleen verkrijgbaar in Japan. Het lijkt erop dat we de bril vanaf volgend jaar ook in Nederland kunnen verwachten. Met een adviesprijs van €399,- zal de bril niet iedereen aanspreken. Voor deze prijs krijg je de sneeuwbril met USB-oplaatstation om de accu op te laden, een lithium-ion batterij, USB-oplaadkabel, USB-AC adapter, hoesje voor de batterij en stevige hoes voor de sneeuwbril.

Wat vind jij van deze innovatie?

Jasper werkt als Landes-skileraar in Gerlos en is eigenaar van webshop Snowstyle.nl >>

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Skiën is meer dan een passie voor Jasper; het is zijn leven. Als kleine jongen had hij de smaak al snel te pakken en inmiddels is Gerlos in de winter zijn thuisbasis. Hier werkt Jasper al jaren als Landes skileraar.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen