Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2023 – deze ga je zeker weten horen aankomend skiseizoen!

Dutchweek Kirchberg 2020
© Spalder Media Group

Après-ski hits 2023: in dit artikel hebben we de beste après-ski krakers op een rijtje gezet die je aankomend skiseizoen zeker moet kennen! Deze winter verwachten al je vrienden dat je na die lange dag op de latten ‘gewoon’ weer in de après-ski staat. Het is dan wel mooi meegenomen als je de gloednieuwe toppers van DJ Ötzi en Almklausi kan meeschreeuwen. Zet je schrap en schraap alvast je keel, want na het lezen van dit artikel met de beste après-ski hits 2023 sta jij aankomend skiseizoen goed voorbereid in je favoriete bar!

Après-ski hits 2023: dit zijn de beste hits

Eén ding is zeker: je gaat niet onder deze nummers uit komen na een dag skiën. Van Helene Fischer tot Neil Diamond, Nederlands tot Duits, alles komt langs tijdens een middag in de après-ski bar van jouw favoriete skigebied. Sommigen vinden het helemaal niets, maar speciaal voor de mensen waarbij hun après-ski hart een sprongetje maakt bij de bovengenoemde namen, hebben wij hieronder de beste après-ski hits van 2023 neergezet! Ga jij ook alvast oefenen?

Spotify playlist beste après-ski hits 2022/2023

Om nog iets makkelijker te oefenen (en beter voorbereid op reis te gaan), hebben we een Spotify-lijstje gemaakt met de beste après-ski hits 2023. Sla 'm op, zet het op in de auto, geniet ervan en succes met oefenen! 

Videoclips après-ski hits 2023 

Natuurlijk zijn deze geweldige nieuwe meezingers met beeld erbij nog veel leuker, dus bij dezen: alle videoclips van de beste après-ski hits 2023! Welke wordt jouw nieuwe favoriet?

Fränker & Andy Luxx – Dosenbier macht schlau

Vieze Jack – Wienerschnitzel (Eins Zwei Drei)

Stefan Sturmer – Laura feat Deejay Biene & DJ Basti

Julian Sommer - Dicht im Flieger

Olivia – Die Zipfelbuben feat. DJ Cashi

Balek – Monika die Domina

FeestGevaar – Pepas (Après-Ski Remix)

DJ Robin & Schurze – Layla

Mickie Krause – Für Dich

Echt alles willen meezingen? 

Nu je toch zo lekker de smaak te pakken hebt, kun je net zo goed even de toppers van de afgelopen jaren checken. Want ook deze après-ski hits komen nog steeds veelvuldig langs in de bar op wintersport, en je moet ze eigenlijk gewoon kennen!

Winter Koen

Over Koen

Skiën is bij Koen al op vroege leeftijd begonnen. Eerst op de borstelbaan, daarna op de 'echte sneeuw'. Inmiddels is hij niet meer van de pistes weg te slaan en is hij helemaal gek van wintersport.