Skip to navigation Skip to main content

Après-ski hits 2022 - deze móet je kunnen meezingen

53671 - Après-ski hits 2022 - deze móet je kunnen meezingen (4)

Après-ski hits 2022: we hebben de nieuwste toppers voor het aankomende skiseizoen weer op een rijtje gezet. Ein-de-lijk kunnen we deze winter weer genieten van de mooiste vakantie van jaar. Zoveel zin als we hebben om op de latten te staan, zoveel zin hebben we in een drankje na het skiën. Inclusief meeblèren met de nieuwste pareltjes uit het genre foute-muziek-die-je-als-wintersporter-moet-kennen-en-feilloos-moet-kunnen-meezingen. 'Shirt uit en zwaaien' maakt nu plaats voor de memorabele woorden 'Ik wil weer zuipen met jou' of de unieke deuntjes van Barry Badpak. Bereid je alvast voor, dit zijn de beste après-ski hits van 2022 in wording. Stuk voor stuk klappers. Welke wordt jouw nieuwe favoriet?

De beste après-ski hits in 2022

Uiteraard hebben bekende artiesten als DJ Ötzi en Mickie Krause weer op geheel eigen wijze hun klanken en noten weten te demonstreren in de meest prachtige nummers. Maar ook zitten er een paar andere fantastische zangers tussen, en behoren er tot dit lijstje 'absolute kaskrakers, oftewel de beste après-ski hits 2022' natuurlijk ook een aantal parels van eigen bodem. Begin maar met oefenen, want dit worden de après-ski hits van 2022. En aankomend skiseizoen zijn we van plan harder mee te zingen dan ooit. Toch?!

Spotify playlist beste après-ski hits 2021-2022

Om de voorbereidingen op het winterseizoen makkelijk te maken hebben we vast een Spotify playlist aangemaakt met het lijstje kaskrakers. De beste après-ski hits van skiseizoen 2021-2022 staan erin. Geniet ervan!

Videoclips van de hits

Uiteraard hebben de après-ski hits ook een paar heerlijke bijpassende videoclips. Die vind je hieronder. Leuk weetje: je bent zo'n drie kwartier bezig om alle clips te bekijken. Dus, als je even niets te doen hebt...

Mickie Krause - Kann ich so nicht sagen müsst ich nackt seh'n

DJ Ötzi - Can't Take My Eyes Off You

Wolfgang Saufi - Ik wil weer Zuipen (met jou)

Isi Glück - Derbe am Feiern

Tobi Torpedo & Moped Micha - Bier is Beautiful

Snollebollekes - Non Stop Vol D'r Op

Mia Julia, Specktakel, Sabbotage, Frenzy, Jay Ventura - Alles nur geklaut

Lorenz Büffel & Anna-Maria Zimmermann - Ein Lied für diese Welt

Axel Fischer - Lebt denn der alte Bierkönig noch (Ja er lebt noch!)

Tobee - Hey Bobby

Waterloo & Mountain Crew - Das alte Haus von Rocky Docky

Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen

Bennie Beenham & Barry Badpak - Ik Heb Geen Biertje Meer

Terug naar toen - après-ski hits van de afgelopen jaren

Uiteraard is de derde helft op wintersport niet compleet zonder een paar absolute après-ski klassiekers gehoord te hebben. Wil jij weer even bijgeschoold worden wat betreft succesnummers uit de après-ski of wil je gewoon alvast in de stemming komen? Dit zijn de après-ski hits van de afgelopen jaren! Ken jij ze nog?

Mist er nog een hit waarvan 'ie volgens jou écht niet mag ontbreken in dit lijstje après-ski hits 2022? Laat het ons weten via een reactie op social media!

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.