9 mei 2016 door Joris in 'Algemeen''

Wintersport 2017

Wintersport 2017, je kan niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding en de voorpret! In dit weblog heeft Snowplaza een overzicht gemaakt van alle informatie die je nodig hebt bij het plannen van je skivakantie. De links verwijzen je direct naar de belangrijkste onderwerpen over skiën en wintersport in de Alpen. Zo weet jij welk skigebied bij je past, waar de meeste sneeuw te vinden is en kun je brochures aanvragen om thuis alles nog eens rustig na te lezen. Skigebieden, accommodaties, beoordelingen, webcams, jij bent alvast klaar voor je volgende wintersport.

1. Skigebieden zoeken & vinden

Ook tijdens de wintersport in 2017 blijft Oostenrijk het populairste vakantieland. Ruim de helft van de Nederlandse wintersporters vertrekt naar het land van de knusse dorpen, gezellig après-ski en schnitzels. Daarna volgen Frankrijk en Duitsland als populairste wintersportlanden. Wil je volgend seizoen genieten van een bijzondere wintersport? Dan kun je natuurlijk ook naar Canada of de USA gaan!

Skigebieden zoeken & vinden

2. Accommodatie boeken

Snowplaza is geen reisorganisatie waar je direct je wintersport kunt boeken, maar je kunt bij ons wel de nodige accommodaties en reizen vinden. Via onze website kun je in contact komen met reisorganisaties, hotels, pensions, vakantiehuizen en toeristenbureaus. Ook kun je je inschrijven voor de Snowplaza nieuwsbrief waarin wij wekelijks de meest scherpe aanbiedingen verzamelen.

Accommodatie boeken

3. Wintersport 2017 voorpret

Skigebied gevonden? Accommodatie geboekt? Dan begint het lange wachten tot je wintersport tijdens het skiseizoen 2016/2017 eindelijk zo ver is. Gelukkig wordt het overbruggen van deze periode een stuk leuker met de services en informatie van Snowplaza.nl. Het actuele weerbericht, sneeuwhoogtes, webcambeelden, zo kom je helemaal in de stemming voor de wintersport.

Wintersport 2016 voorpret

4. Tijd voor de wintersport!

Ook tijdens je wintersport biedt Snowplaza jou de gewenste informatie. De website is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, zodat je ook vanuit de bergen Snowplaza kunt checken. Zo blijf je op de hoogte van het weer, de sneeuwhoogtes en kun je de afdalingen voor de dag van morgen vast bestuderen op de pistekaart.

Tijd voor de wintersport!

Aanraders van de Snowplaza redactie

Heb je nog vragen of een opmerking over de voorbereiding op de wintersport? Laat een reactie achter!

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.