15 juni 2018 door Thijs in 'Evenementen''

Tomorrowland Winter komt naar Alpe d’Huez! Van 13 tot 15 maart wordt de allereerste wintereditie van dit beroemde dancefestival georganiseerd in de Franse sneeuw. Alpe d’Huez en het Grand Domaine skigebied worden omgetoverd tot een magisch winterwonderland zoals je dat van Tomorrowland kunt verwachten. Het wintersportdorp is tijdens het festival exclusief toegankelijk voor festivalgangers en er is plaats voor 30.000 bezoekers. Alle voorwaarden voor een onvergetelijke festivalervaring in combinatie met wintersport zijn aanwezig. In dit weblog lees je alles over Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez.

Tomorrowland Winter: 13 tot 15 maart 2019

Van 13 tot 15 maart 2019 staat L'Alpe d'Huez in het teken van de allereerste wintereditie van Tomorrowland. Het festival heeft als thema ‘The Hymne of the Frozen Lotus’ en het wintersportdorp zal volledig worden getransformeerd. Zowel het dorp als het skigebied krijgt het bijzondere Tomorrowland tintje. Je kunt je verheugen op diverse podia op de piste én een hoofdpodium aan de voet van de pistes. De combinatie feesten en skiën kennen we al langer, maar dit belooft wel heel bijzonder te gaan worden. En wees niet bang voor overvolle pistes of mensenmassa’s, er worden slechts 30.000 feestgangers toegelaten tot de wereld van Tomorrowland in Alpe d’Huez.

Line-up Tomorrowland Winter

De line-up voor Tomorrowland Winter 2019 is momenteel nog niet bekend. Zodra er meer bekend is over de line-up van Tomorrowland Winter, laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Vast staat dat de beste dj’s ter wereld achter de draaitafels plaats zullen nemen in Alpe d’Huez. Worden het Armin van Buuren, Alesso, Adam Beyer, Above & Beyond, Axwell Λ Ingrosso en Aly & Fila (en dat zijn alleen nog maar voorbeelden met een A)? Hoe dan ook zullen de namen van dé dj’s van dit moment op de line-up van Tomorrowland Winter prijken.

Wintersport in Alpe d’Huez

Alpe d’Huez is de ideale locatie voor Tomorrowland Winter. Het dorp staat bekend als ‘het eiland in de zon’ en ligt op een hoogte van 1860 meter. De pistes reiken tot een hoogte van maar liefst 3300 meter, dus over de sneeuwzekerheid hoef je je geen enkele zorgen te maken. Je hebt hier de beschikking over maar liefst 250 kilometer aan pistes en ook op het gebied van off-piste zijn de mogelijkheden eindeloos. L'Alpe d'Huez is ook het skigebied van de legendarische zwarte Sarenne afdaling. Na het skiën hoef je je hier niet te vervelen. Er zijn tal van winkels, een groot sportcentrum, een (buiten-)zwembad en gezellige après-ski bij onder meer La Folie Douce. Alpe d’Huez ligt op 1055 kilometer van Utrecht, 1 uur afstand van Grenoble en 2 uur van Lyon.

Tickets en arrangementen voor Tomorrowland Winter

De organisatie van Tomorrowland Winter biedt voor het festival twee verschillende arrangementen aan. Een 7-daags arrangement is te boeken van 9 tot 16 maart 2019 voor € 825,- en met een 4-daagse trip voor € 685,- verblijf je van 12 tot 16 maart 2019 in Alpe d’Huez. De Tomorrowland packages zijn inclusief skipas, verblijf en toegang tot de podia. Voor het festival worden geen losse dagkaarten verkocht. De kaartverkoop gaat op 8 (7-daags verblijf) en 15 september (4-daags verblijf) van start. Ook kun je direct zaken als skiles, skihuur en transport naar Alpe d’Huez bijboeken. Zodra er meer informatie is over eventuele arrangementen bij Nederlandse touroperators maken we dat in dit weblog bekend.

Tomorrowland Winter vindt van 13 tot 15 maart 2019 plaats in het Franse Alpe d’Huez

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen