Tomorrowland Alpe d’Huez 14 t/m 21 maart 2020

Tomorrowland krijgt een wintereditie! Het beroemde Belgische dancefestival strijkt van 14 t/m 21 maart 2020 voor de tweede keer neer in het Franse Alpe d'Huez. Tomorrowland winter belooft alles wat je van de zomereditie bent gewend, maar dan in de sneeuw! Alpe d'Huez wordt omgetoverd tot een waar winterwonderland met op de pistes diverse podia én een waanzinnig hoofdpodium aan de voet van de pistes. Overdag lekker skiën en snowboarden om je daarna over te geven aan dit bijzondere feest. Jij kunt samen met 30.000 andere feestende wintersporters aanwezig zijn bij de eerste editie van Tomorrowland winter in Alpe d'Huez.

The Hymn of the Frozen Lotus

Zoals we van Tomorrowland gewend zijn wordt het festival ontworpen en vormgegeven rond een bepaald thema. Omdat dit de eerste keer is dat er een winterversie wordt georganiseerd is alles nog een beetje geheimzinnig. Het motto van Tomorrowland Winter Alpe d'Huez is: 'The Hymne of the Frozen Lotus'. Vast staat dat L'Alpe d'Huez exclusief toegankelijk is voor festivalgangers en dat het dorp en het skigebied aan alle kanten Tomorrowland zal ademen. Vanzelfsprekend zullen de grootste dj's ter wereld achter de draaitafels staan tijdens Tomorrowland Winter.

Tomorrowland en Alpe d'Huez

Alpe d'Huez vormt een unieke setting voor de wintereditie van Tomorrowland. De decoratie, magie en sfeer die we van Tomorrowland gewend zijn, maar dan in een wereld van sneeuw en bergen. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke combinatie van wintersport en festival zijn aanwezig. Het skigebied van L'Alpe d'Huez beschikt over meer dan 250 kilometer aan pistes en is ontzettend sneeuwzeker. De pistes reiken hier dankzij de Pic Blanc tot boven de 3000 meter. Qua après-ski heeft L'Alpe d'Huez ook een naam hoog te houden. Met onder meer La Folie Douce, Sphere Bar, Smithy’s Tavern en Lounge 21 zijn er genoeg plekken voor gezellige après-ski.

Arrangementen Tomorrowland Alpe d'Huez

Wil jij aanwezig zijn bij de eerste editie van Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez? De organisatie heeft diverse arrangementen voor 4 of 7 nachten samengesteld, welke je hier kunt boeken bij Sunweb! Wanneer je een arrangement boekt krijg je niet alleen toegang tot alle feesten, maar ook een skipas voor het skigebied van Alpe d'Huez.

Klik hier voor een uitgebreid weblog over Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez >