15 april 2018 door Florien in 'Algemeen'' | 0 Reactie(s)

De dagen worden langer, het wordt buiten steeds warmer en om je heen wordt alles steeds groener. Het einde van het skiseizoen komt helaas steeds dichterbij en Koning Winter kan zo langzamerhand aan z’n zomerslaap gaan beginnen. Allemaal tekenen dat het gedaan is met de winter… De één kijkt uit naar de zomer, maar voor de echte wintersportfanaat is dit echt een drama. Voor jou kan het skiseizoen niet lang genoeg duren en het liefst ben je zo vaak mogelijk in de sneeuw. Bij de gedachte dat het straks allemaal weer voorbij is, krijg je buikpijn en word je diep ongelukkig. Daarom in dit weblog 8 tekenen dat jij echt nog niet klaar bent met de winter.

#1. Je checkt nog dagelijks het weer in de bergen

Leuk hoor dat zonnetje in Nederland, maar jouw interesse ligt nog altijd in de bergen. Je kijkt uit naar het snowalert van Snowplaza en je houdt nog dagelijks het Alpenweer in de gaten.

Een verse laag sneeuw in Fieberbrunn

#2. Als het sneeuwt maakt jouw hart een sprongetje

En als het dan sneeuwt, dan maakt jouw hart een sprongetje. Je bekijkt nog dagelijks de webcams van de skigebieden en bij iedere nieuwe sneeuwvlok verlang jij ernaar om je ski’s onder te binden en de heerlijke hellingen te trotseren.

#3. Iedereen plant een zomervakantie, maar jij gaat nog lekker naar de sneeuw

Om je heen hoor je iedereen vakantieplannen maken voor aankomende zomer. Griekenland, Bali, Frankrijk en... Jij niet, want jij zit nog met je hoofd in de sneeuw. Het skiseizoen is dan wel bijna voorbij, maar jij plant nog een paar lange weekenden naar de sneeuw. Je gaat door tot de laatste dag!
Bekijk hier de redenen om nog een keer te gaan skiën in april >

Uitzichtfoto vanuit skigebied Kitzbühel en Kirchberg

#4. Je post bijna iedere dag sneeuwfoto’s op social media

Iedereen heeft z’n profielfoto veranderd naar een zomerse variant, maar die van jou is nog steeds in de sneeuw. Daarnaast post je nog bijna iedere dag sneeuwfoto’s op social media om het wintersportgevoel zo lang mogelijk vol te houden.

Volg jij Snowplaza al op Instagram? Klik hier voor de lekkerste beelden uit de sneeuw >

#5. Thuis maak je dagelijks wintersportgerechten klaar

Kaiserschmarrn, Tartiflette, Tiroler Gröstl en Kaasfondue, jij kunt er geen genoeg van krijgen! Bij jou staat er nog minstens drie keer per week een wintersportgerecht op het menu.

Tiroler Gröstl met salade in Saalbach

#6. Je luistert iedere dag naar après-ski muziek

‘Die immer lacht’, ‘Hulapalu’, ‘Holz’ en ‘Mich Hat Ein Engel Gekusst’ schallen bij jou nog dagelijks uit de speakers. Je organiseert zelfs après-ski feestjes om de sfeer er een beetje in te houden.
Bekijk hier de beste après-ski hits van 2018 >

#7. Je kijkt waar je deze zomer eventueel ook zou kunnen skiën

Je vindt het verschrikkelijk dat de zomer eraan komt. Natuurlijk is het lekker om in het zonnetje op het strand te liggen, maar jij hebt liever sneeuw dan zand. Je speurt het internet af op zoek naar gletsjer skigebieden en exotische skigebieden waar je deze zomer eventueel nog een paar dagen zou kunnen skiën.

Een blije skiër op de piste

#8. Je praat alleen maar over wintersport

Je vrienden en familie worden er inmiddels helemaal gek van, want het enige waar jij over kunt praten is wintersport, wintersport en nog eens wintersport. Je kunt er nou eenmaal geen genoeg van krijgen!

Ben jij ook echt nog lang niet klaar met de winter?

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen