9 maart 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep''

Vorige week was Frank samen met Monique op bezoek in het Zwitserse skigebied Engelberg. Monique is in Zwitserland gebleven en Frank is samen met de cameraploeg verder afgereisd naar de volgende bestemming: Oberstdorf Kleinwalsertal. Frank neemt je in deze aflevering mee het skigebied in en vertelt je een aantal leuke weetjes.

Meer over de webserie 24 UUR IN

De afgelopen weken heb je al meerdere afleveringen van 24 UUR IN voorbij zien komen. 24 UUR IN is een webserie speciaal ontwikkeld voor wintersporters. Presentatoren Frank en Monique nemen je in afleveringen van ongeveer 20 minuten mee naar 10 verschillende skigebieden in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Samen laten ze je het skigebied zien, vertellen ze een aantal leuke weetjes en geven ze handige tips. Lokale drankjes en gerechten worden geproefd, er wordt kennis gemaakt met de lokale bevolking en er wordt deelgenomen aan spannende activiteiten. Snowplaza houdt je deze winter via de website en

Tips van Frank in Oberstdorf Kleinwalsertal

Oberstdorf Kleinwalsertal is een skigebied met ruim 130 kilometer aan pistes. Het skigebied ligt zowel in Oostenrijk als in Duitsland en is onderverdeeld in 6 deelskigebieden. Deze deelskigebieden zijn niet onderling met elkaar verbonden, maar je kunt wel gemakkelijk met de skibus pendelen. Oberstdorf Kleinwalsertal is ideaal voor families, maar ook voor off-piste skiërs, langlaufers en winterwandelaars. De tips van Frank zijn:

Meer 24 UUR IN afleveringen

Terug naar boven ▲

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

25 mei Nieuwe lift in Serfaus: 10-persoons Komperdellbahn
23 mei 5 skigebieden in Argentinië uitgelicht
22 mei Skiën in de zomer in Frankrijk: in deze skigebieden kan het