21 februari 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep''

Vorige week bezocht presentator Frank het Franse skigebied Tignes-Val d'Isère. Deze week neemt hij je in de zesde aflevering van 24 UUR IN samen met Monique mee naar het Zwitserse skigebied Adelboden-Lenk. Frank en Monique ontdekken het skigebied, Lenk, de geschiedenis en een aantal bijzondere activiteiten.

24 UUR IN: dé webserie voor wintersportfanaten

De afgelopen weken heb je al een aantal afleveringen van 24 UUR IN voorbij kunnen zien komen. Sinds dit wintersportseizoen kun je genieten van deze nieuwe webserie, helemaal in het teken van wintersport. Presentatoren Frank en Monique nemen je mee naar 10 verschillende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten en geven je een goed beeld van het dorp, de omgeving en de pistes. Frank en Monique doen mee aan allerlei spannende activiteiten, maken kennis met de lokale bevolking en proeven een aantal heerlijke gerechten uit de streek. Uiteraard mogen de leuke weetjes en nodige humor niet ontbreken. Snowplaza houdt je via de website en

Tips van Frank en Monique in Adelboden-Lenk

Skigebied Adelboden-Lenk ligt in het Berner Oberland en biedt meer dan 200 kilometer aan pistes. Het skigebied is perfect voor beginners en families met kinderen, maar ook gevorderden zullen zich hier prima vermaken. De tips van Frank en Monique zijn:

Andere afleveringen

Terug naar boven ▲

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Weblog

25 mei Nieuwe lift in Serfaus: 10-persoons Komperdellbahn
23 mei 5 skigebieden in Argentinië uitgelicht
22 mei Skiën in de zomer in Frankrijk: in deze skigebieden kan het