Skip to navigation Skip to main content

24 UUR IN: Adelboden-Lenk

Vorige week bezocht presentator Frank het Franse skigebied Tignes-Val d'Isère. Deze week neemt hij je in de zesde aflevering van 24 UUR IN samen met Monique mee naar het Zwitserse skigebied Adelboden-Lenk. Frank en Monique ontdekken het skigebied, Lenk, de geschiedenis en een aantal bijzondere activiteiten.

24 UUR IN: dé webserie voor wintersportfanaten

De afgelopen weken heb je al een aantal afleveringen van 24 UUR IN voorbij kunnen zien komen. Sinds dit wintersportseizoen kun je genieten van deze nieuwe webserie, helemaal in het teken van wintersport. Presentatoren Frank en Monique nemen je mee naar 10 verschillende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten en geven je een goed beeld van het dorp, de omgeving en de pistes. Frank en Monique doen mee aan allerlei spannende activiteiten, maken kennis met de lokale bevolking en proeven een aantal heerlijke gerechten uit de streek. Uiteraard mogen de leuke weetjes en nodige humor niet ontbreken. Snowplaza houdt je via de website en Facebook op de hoogte van alle afleveringen.

Tips van Frank en Monique in Adelboden-Lenk

Skigebied Adelboden-Lenk ligt in het Berner Oberland en biedt meer dan 200 kilometer aan pistes. Het skigebied is perfect voor beginners en families met kinderen, maar ook gevorderden zullen zich hier prima vermaken. De tips van Frank en Monique zijn:

  • Ski de World Cup afdaling in Adelboden
  • Een middag langlaufen bij het Nordic Zentrum
  • Ontspannen in de zwavelbronnen van Lenk bij Lenkerhof gourmet spa resort
  • Klimmen in de bolderschuur
  • De lokale specialiteiten uitproberen
  • Airboarden

Andere afleveringen

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.