Skip to navigation Skip to main content

Vorige week kon je kijken naar de 4e aflevering van 24 UUR IN. Presentator Frank was op bezoek in skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental en beleefde allerlei leuke avonturen. Deze week neemt hij je mee naar het Franse Tignes-Val d'Isère. Frank geeft je een indruk van het skigebied, doet mee aan een aantal spannende activiteiten en geniet van de lokale keuken.

24 UUR IN: een nieuwe webserie voor liefhebbers van wintersport

Dit wintersportseizoen kun je als wintersportliefhebber genieten van de nieuwe webserie 24 UUR IN. In afleveringen van ongeveer 20 minuten nemen presentatoren Frank en Monique je mee naar 10 verschillende skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Ze geven je een indruk van het skigebied, maken kennis met de tradities en gebruiken, proeven lokale gerechten en doen mee aan bijzondere activiteiten. Uiteraard met de nodige humor en interessante weetjes. Via Snowplaza houden we je dit seizoen op de hoogte van alle afleveringen.

Tips van Frank in Tignes

Tignes deelt het skigebied met Val d'Isère en beschikt over ruim 300 kilometer aan pistes. Het is een skigebied van wereldklasse. Er vonden zelfs enkele onderdelen van de Olympische Winterspelen van 1992 plaats. Tignes is sneeuwzeker door de aanwezigheid van twee gletsjers en heeft alles in huis voor een heerlijke wintersportvakantie. Naast skiën kun je er tal van andere activiteiten ondernemen. De tips van Frank:

  • Geniet van het uitzicht op de Mont Blanc
  • Paragliden: bewonder het gebied vanuit de lucht
  • Bungeejumpen met ski's voor een echte adrenalinekick
  • Ontmoet Iglo de Sint Bernard hond op de Grand Motte gletsjer. Vervolgens kun je heerlijk lunchen bij Restaurant Le Panoramic. Geniet van heerlijke vleesgerechten en andere culinaire hoogstandjes.
  • Wakduiken

 

Andere afleveringen:

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.