17 januari 2018 door Miranda in 'Skigebieden onder de loep''

24 UUR IN is een nieuwe webserie voor wintersporters. In deze eerste aflevering gaat presentator Frank het dorp en het skigebied van Saint Sorlin d'Arves ontdekken. Hij neemt je mee de pistes op, gaat op bezoek bij een kaasmakerij, een museum en natuurlijk gaat hij op zoek naar zijn favoriete drankje. Daarnaast geeft hij je ook tips voor jouw wintersport in Saint Sorlin d’Arves.

Over 24 UUR IN

24 UUR IN is een programma speciaal voor wintersportliefhebbers. In afleveringen van ongeveer 20 minuten geven presentatoren en wintersportgekken Frank en Monique je een bijzondere kijk op het skigebied. Natuurlijk draait het niet alleen om skiën. Ook maak je kennis met de lokale bevolking met haar eeuwenoude tradities en gebruiken. Lokale specialiteiten worden geproefd en uiteraard worden de nodige drankjes gedronken. Daarnaast doen de presentatoren mee aan bijzondere, spannende en humoristische activiteiten. Snowplaza houdt je op de hoogte van alle 10 de afleveringen van deze winter.

24 UUR IN tips voor Saint Sorlin d’Arves

Hierbij de tips van Frank voor Saint Sorlin d'Arves:

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen