Skip to navigation Skip to main content

24 UUR IN: Engelberg

Vorige week heb je kunnen zien hoe presentatoren Frank en Monique op bezoek waren in het Zwitserse skigebied Adelboden - Lenk. Ze lieten je de pistes zien, maakten kennis met een aantal bijzondere personen en deden mee aan leuke activiteiten. In de aflevering van vandaag reizen ze verder in Zwitserland en bezoeken ze het skigebied Engelberg.

Meer over 24 UUR IN

Dit wintersportseizoen is er een nieuwe online webserie gelanceerd, genaamd 24 UUR IN. In ongeveer 20 minuten durende afleveringen nemen presentatoren Frank en Monique je mee naar 10 verschillende skigebieden in Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Ze geven je een indruk van het skigebied, maken kennis met de lokale bevolking en doen mee aan spannende activiteiten. Traditionele gerechten uit de streek worden geproefd en uiteraard worden daarbij de nodige drankjes gedronken. Snowplaza houdt je via de website en Facebook op de hoogte van alle 10 de afleveringen.

De tips van Frank en Monique in Engelberg

Skigebied Engelberg bestaat uit twee deelskigebieden die niet onderling met elkaar verbonden zijn door liften. Wel rijdt er een gratis skibus, waardoor je gemakkelijk van het ene naar het andere gebied kunt pendelen. Engelberg biedt 88 kilometer aan pistes. Het is een ideaal skigebied voor families met kinderen en freeriders. Bekijk hieronder de tips van Frank en Monique:

  • De TITLIS Cliff Walk
  • Snowtuben
  • Bezoek het Iglu-dorf
  • Kaasfonduen
  • Sneeuwscooterrijden
  • Bezoek de Glacier Cave

Nog meer afleveringen:

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.